Slide background
PRØV EN AF VORES
SMAGEKASSER OG SPAR

- NYSGERRIG PÅ VIN -

LÆS MERE
Slide background
ÅRETS ROSÉVIN

HER FINDER DU

LÆS MERE
Slide background

FRA VINMARKEN

TIL FORDØREN

- SPAR DYRE MELLEMLED -

Slide background

MUSCHI ALTI PRODUCER INTERNATIONAL TOPVIN I DET SYDLIGE TOSCANA

- NY SUPER TOSCANER HOS WINEGUYS -

LÆS MERE
Slide background
NÅR KUN DET BEDSTE
ER GODT NOK
- TOPANMELDT PINOT NOIR -
Fantastisk håndværk. Der laves blot 500 flasker af denne super vin.
LÆS MERE
Slide background

EN AF SYDAFRIKANSK STØRSTE VINMAGERE SKABER VIN DER KAN SELV!

- Raised by Wolves -

LÆS MERE

Vin På Tilbud

The Italienske Kasse

En kasse med 6 fantastiske vine fra vores 2 brødre i Montecucco Silvestro og Alberto Ottonelli. På en bakketop i det sydlige Toscana lige op til Brunello og tæt på verdensberømte Sassicaia ligger familiens lille vingård. Tidligere blev det meste af vinen produceret til det lokale marked, men de sidste par år er de blevet efterspurgt internationalt og får virkelig flotte anmeldelser.

Kassen giver et indblik til deres vine med 2 "Supertoscanere" lavet på Cabernet Sauvignon og 4 flasker af deres dejlige fyldige sangiovese rødvin med familienavnet Ottonelli. 

Den Tørre Kasse

Kan du godt lide dine våde varer lidt til den tørre side? Så har vi her sammensat en smagekasse af 6 fantastiske vine, som på hver sin måde viser, hvad tørre vine kan. Vi har en 1. cru champagne "Nature" dvs. uden dosering af sødme. Vi har en Sydafrikansk vintage bobbel i verdensklasse. Herudover har vi 2 charmerende rosévine, der begge gør sig godt til mad, men er også dejlige bare for sig selv. Endelige indeholder kassen en knastør Riesling og en frisk Sauvignon Blanc.

Bestseller-kassen

Her får du en kasse med 6 af vores gennem tiden bedst sælgende vine. Det er vine som har begejstret vores kunder, så de er kommet tilbage efter flere. Vi har sammensat kasse bredt, så den spænder over hvide og røde, lette og kraftige vine. Køb favoritterne samlet til en helt særlig pris.

DET SIGER VORES KUNDER

30. marts 2020

"Fabelagtige vine til skarpe priser. De har virkelig nogle spændende producenter på hylderne og har den varmeste anbefaling herfra. Iøvrigt er det altid en fornøjelse at handle med passionerede mennesker der har indgående kendskab til produkterne. Forsæt det gode arbejde!"

5. maj 2020

"Har købt vin gennem WineGuys flere gange. Og det har været kvalitet som lovet, hver gang. Hurtig levering er en yderligere gevinst."

27. sep 2020

"Fremragende vin og fremragende service! Anbefales!"

29. nov 2019

"Super service god vin og rigtigt rare mennesker bag det hele som holder hvad de lover."

ved køb over 495,-
giv os et kald
30 dages returret*
med kreditkort