Slide background
ÅRETS ROSÉVIN

HER FINDER DU

LÆS MERE
Slide background

FRA VINMARKEN

TIL FORDØREN

- SPAR DYRE MELLEMLED -

Slide background

MUSCHI ALTI PRODUCER INTERNATIONAL TOPVIN I DET SYDLIGE TOSCANA

- NY SUPER TOSCANER HOS WINEGUYS -

LÆS MERE
Slide background
NÅR KUN DET BEDSTE
ER GODT NOK
- TOPANMELDT PINOT NOIR -
Fantastisk håndværk. Der laves blot 500 flasker af denne super vin.
LÆS MERE
Slide background

EN AF SYDAFRIKANSK STØRSTE VINMAGERE SKABER VIN DER KAN SELV!

- Raised by Wolves -

LÆS MERE
Slide background
FÅ 6 FLASKER SPÆNDENDE
VIN SENDT HVERT KVARTAL

- NYSGERRIG PÅ VIN -

LÆS MERE

Vin På Tilbud

Johanneshof Cellars...

Enkelt marks vin. En klasse Pinot Noir fra New Zealand. 100% håndarbejde ved plukning på de stejle skråninger bag vingården og håndsorteret druer i kælderen. Fermentering med naturlig gær. Smag af kirsebær, hindbær og chokolade. En seriøs Pinot Noir som udvikler sig over de næste 2-10 år.

Le Lude Rosé MCC

Top mouserende vin fra specialisterne i Franschhoek. Le Lude laver kun MCC (Methode Cap Classicque) vin og de gør det så godt de henter masser af internationale priser. Le Lude Rosé færdiggærer 3 år på flasken inden den sendes på markedet. Huset fik en "Trophy Award" ved Decanter World Wine Awards 2019!

Black Elephant...

Klassisk mouserende vin fra Franschhoek lavet på samme tidskrævende måde som i Champagne. 75% Chardonnay og resten Pinot Noir. Håndhøstet om natten og nedkølet til næste morgen for at bevare druens friskhed. Druerne presses let og saften fermenterer i 14 dage inden den lagret 12 måneder på ståltank. Når vinen er stabiliseret, lagret den yderlig 16 måneder på flasken, hvor den udvikler den fine bobbelstruktur.

Chardonnaydruen giver vinen elegance og frugtighed, men s Pinot noir tilføjer kompleksitet og længde i smagen. Noter af brødkrummer, citrus og friske røde æbler. Utrolig fine bobler med en næste mousseagtig konsistens. Virkelig lækker vin.

DET SIGER VORES KUNDER

30. marts 2020

"Fabelagtige vine til skarpe priser. De har virkelig nogle spændende producenter på hylderne og har den varmeste anbefaling herfra. Iøvrigt er det altid en fornøjelse at handle med passionerede mennesker der har indgående kendskab til produkterne. Forsæt det gode arbejde!"

5. maj 2020

"Har købt vin gennem WineGuys flere gange. Og det har været kvalitet som lovet, hver gang. Hurtig levering er en yderligere gevinst."

27. sep 2020

"Fremragende vin og fremragende service! Anbefales!"

29. nov 2019

"Super service god vin og rigtigt rare mennesker bag det hele som holder hvad de lover."

ved køb over 495,-
giv os et kald
30 dages returret*
med kreditkort