Liste over vine efter vinhus Muschi Alti

Muschi Alti er en mindre vingård, der ligger i det smukke sydlige Toscana ud mod havet. Gården ligger ca. 700 meter over havets overflade og er med sin let sandede og stenende jord ideel til vindyrkning. Den er ejet af 2 brødre og det er Silvestro, som står for fremstillingen af deres vin.

Tidligere var jorden ejet af Marquis Tolomei som blev udødeliggjort i Dante's "Den guddommelige komedie".

Viser 1-2 af 2 element(er)

Muschi Alti Ottonelli...

Lækker fyldig rødvin fra de bløde bakker i det sydlige Toscana. Vingården var tidligere ejet af Marquis Tolomei som blev udødeliggjort i Dante's "Den guddommelige komedie". Vinen har en imødekommende frugtrig duft med noter af kirsebær og modne skovbær. Smagen er fyldig og velafbalanceret med friskhed og syre. Vi anbefaler, at du dekanterer vinen inden servering, da det åbner vinen flot op.

Muschi Alti Le Cornete

Super Toscaner fra det Muschi Alti. Håndplukket fra de smukke bakker 700 meter over havets overflade i det sydlige Toscana. Silvestro har frembragt en elegant Cabernet Sauvignon med en intens rød farve. Smagen åbner med let duft viol efterfulgt af kanel, lakrids og mørk chokolade. En fyldig afrundet vin med en lang eftersmag. Sådan skal det laves!