Liste over vine efter vinhus Spotswood Wine

Lille familiehus i Stellenbosch. Her er det faren Bill der passer druerne og gården, mens sønnen Nick står for udviklingen og salget. Resten af familien inklusiv hundene hjælper med efter bedste evne. Deres stil er enkle men vellavet vine, altid et sikkert valg.

6 x Spotswood Chardonnay

Normalpris 414,00 kr. -115,00 kr. Pris 299,00 kr.

6 flasker dejlig vellavet Chardonnay med karakter fra et lille familiehus i Stellenbosch. Vinflasken synes måske ikke af så meget, men lad dig ikke narre. Her er tale om virkelig god kvalitet. Alt i forbindelse med produktionen af vinen er håndlavet håndværk. Alle i familien deltager, når der høstes og der er ikke sprunget over, hvor det er nemmest. Der er brugt masse af arbejdstimer i klassisk vinproduktion med rigtige fade og tid til at modne vinen. Familien har desuden allieret sig med 2 af Stellenbosch’s top ønologer for at opnå det bedste resultat.

Frisk med en medium fylde. Duft og smag af citrus og modne pære. En lækker hverdagsvin, hvor du får meget kvalitet for pengene.

Spotswood Chardonnay

Pris 69,00 kr.

Dejlig vellavet Chardonnay med karakter fra et lille familiehus i Stellenbosch. Vinflasken synes måske ikke af så meget, men lad dig ikke narre. Her er tale om virkelig god kvalitet. Alt i forbindelse med produktionen af vinen er håndlavet håndværk. Alle i familien deltager, når der høstes og der er ikke sprunget over, hvor det er nemmest. Der er brugt masse af arbejdstimer i klassisk vinproduktion med rigtige fade og tid til at modne vinen. Familien har desuden allieret sig med 2 af Stellenbosch’s top ønologer for at opnå det bedste resultat.

Frisk med en medium fylde. Duft og smag af citrus og modne pære. En lækker hverdagsvin, hvor du får meget kvalitet for pengene.