Producenter

 • Azienda Agricola Mario Giribaldi

  Azienda Agricola Mario Giribaldi

  En top producent fra den populære Piemonte region. Gården er placeret i hjertet af Piemonte regionen, kun få kilometer fra den populære ferieby Alba. Startet som en lille og beskeden vingård i Rodello med kun et par hektar dyrket med Dolcetto og Barbera. I dag er det et familiefirma af tredje generation, der i årevis har dedikeret sig til dyrkning af deres jord. Et familiefirma bestående af 10 personer, der hver dag stolt og sammen deler lidenskaben for eget arbejde. Et arbejde der har resulteret i vine der bl.a. scorer 93 point hos Wine Spectator.

 • Black Elephant Vintners

  Black Elephant Vintners

  Et top dedikeret vinhus i Franschhoek. Blev i 2019 udråbt af Wine Enthusiast Magazine som et af de 6 vinhuse man skulle besøge i Franschhoek.

 • Blackwater Wine

  Blackwater Wine

  Han beskrives af Tim Atkin som en af de wine-makers, der vil tegne udviklingen for Sydafrikansk vin og han er talrige gange blevet fremhævet som en af branchens hot young guns.

  Blackwater er etableret af Francois Haasbroek i 2010. Filosofien er at lave vin fra særligt udvalgte vinmarker fra hele Cape regionen. Vinmarker med vis karakter, som passer præcist med den vin Francois ønsker at lave. I kælderen er det minimum indblanding, eller som han siger "Det hele handler om druen, ingen wine-maker tricks - bare holde sig til basis og stor fokus på detaljen.".

  Blackwaters vine er atypiske oversøiske. Ofte lette og lyse i farven, men lad dig ikke narre, kompleksiteten er stor og hans vine sammenlignes ofte med de bedste franske.

 • Catherine Marshall Wines

  Catherine Marshall Wines

  Catherine Marshall er et ikon i Sydafrikansk vinproduktion. Hun har arbejdet i Bourgogne, Bordeaux, St. Emillion, Californien, Oregon og Australien samt selvfølgelig Sydafrika. Hun er specielt kendt for Pinot Noir som regnes for noget af det bedste oversøiske Pinot Noir i verden.

  Catherine Marshall Wines startede i 1996 som en sammenkomst, hvor Cathy og hendes venner barfodet stampede den første vin på stranden. Siden da er det gået stærkt og hendes vin findes nu på de bedste restauranter, vinhandler og er bl.a. fast i sortimentet hos British Airways First Class.

 • Champagne Monmarthe

  Champagne Monmarthe

  Storslået Champagnehus i traditionsrige Ludes ved Riems. Familien har rødder i Ludes tilbage til 1737. I 1930 beslutter familiens daværende overhoved Ernest at begynde at producere Champagne. I dag ledes huset af 6. generation Jean-Guy Monmarthe.

  Monmarthe er internationalt anderkendt og opnår konstant flotte anmeldelser i bl.a. Guide Hacette des vins. De er meget "low-key" med deres markedsføring, men tag ikke fejl af kvaliteten; årgang 2009 blev af Gambero Rossos vineksperter vurderet højere end langt dyrere årgangs-champagner fra berømte huse som Pol Roger, Bollinger, Deutz og Billecart-Salmon.

  Familien råder over 17 hektar 1. Cru vinmarker ved landsbyerne Ludes og Taissy i hjertet af Montagne de Reims. Champagne Monmarthe hører til de såkaldte ”vignerons indépendants” (uafhængige vinbønder) – dvs. vinbønder med egne marker, der selv står for alle etaper af produktionen og markedsføringen af champagne. Med deres formidable markbesiddelser og tæt på 200 års erfaring, er kvaliteten i top og vingården har desuden opnået ”Haute Valeur Environnementale” certificering – en udmærkelse der kræver en stor indsats af vingården mht. miljøvenlig drift, beskyttelse og øgning af biodiversiteten i markerne og CO2-venlig produktion med mere.

 • Clos D'Agon
 • Codisi
 • Domaine du Grapillon d'Or
 • Domaine ECKLE Jean-Paul & Fils

  Domaine ECKLE Jean-Paul & Fils

  Denne lille familiedrevet vingård i Alsace går tilbage til 1870. Siden er der sket meget, men det er stadig familien Ecklé der driver gården på 9,5 ha.

 • Fable Mountain Vineyards

  Fable Mountain Vineyards

  Forestil dig en skjult perle gemt væk i den betagende Tulbagh-region, beliggende op ad de tårnhøje Witzenberg-bjerge. Fable Mountain Vineyards er en oase af økologiske Syrah, Grenache og Mourvédre vinstokke, der står mellem 400-650 meter i højden, på kanten af et fantastisk vildmarksreservat.

  For at nå denne fortryllede ejendom skal du navigere i et snoet bjergpas og rejse flere kilometer op ad en øde grusvej. Men så snart du sætter din fod på gården og nyder panoramaudsigten over de omkringliggende tinder, vil du vide, at det var det hele værd.

  Bjergene byder på mere end bare en fantastisk kulisse - de giver skygge over vinmarkerne, bremser modningsprocessen og bevarer den naturlige syre, der gør disse vine så specielle. I vintermånederne er vinmarkerne dækket af kulde, hvilket giver vinstokkene mulighed for at spare energi og forberede sig til den kommende vækstsæson.

  Men Fable Mountain er mere end blot en vingård - det er et afbalanceret, mangfoldigt økosystem. Besætninger af Nguni-kvæg og Merino-får græsser gennem vinmarkerne om vinteren, hvilket giver naturlig kompost og hjælper med at bygge jord.

  Og vinmageren på Fable Mountain, Tremayne Smith, er en mester i sit håndværk. Han går til vinfremstilling med fokus på friskhed, tekstur og balance og bringer hvert år nye og spændende smage til bordet. Fra håndsorterede druer til gæring i små tanker er vinfremstillingsprocessen på Fable Mountain virkelig praktisk, hvilket sikrer, at hver tår er et kunstværk.

  Så kom og oplev Fable Mountain Vineyards - et sted med naturligt vidundere, enestående vin og uforglemmelige oplevelser.

 • Johanneshof

  Johanneshof

  Et af New Zealands bedste vinhuse. Deres håndlavede vine har vundet utallige priser internationalt blandt andet Six Nations Wine Challenge. Johanneshof er hjemhørende i Marlborough.

  Johanneshof er medlem af New Zealand Sustainable Winegrowing.

 • Kopke
 • La Vierge Wines

  La Vierge Wines

  Den unge vingård ligger i smørhullet Hemel en Aarde (Himmel på jord) - et af Sydafrikas sydligste og køligste vindistrikter. Her nyder druerne godt af en lang sommer med moderate temperaturer takket være Atlanterhavets kølende effekt og området er derfor kendt for at producere nogle af verdens bedste koldklima vine. La Vierge er nabo til Hamilton Russell - et af Sydafrikas bedste vinhuse og deres vinmarker er plantet på bjergskråninger med samme type ler og skiferholdige jord.

   

  Dalen omtales som en bid af Paradisets Have og La Vierge har derfor opkaldt deres vine efter bibelske temaer. Allerede efter få årgange har La Vierge opnået stor respekt for deres fremragende koldklima-vine, hvor især deres nærmest burgundiske Pinot Noir og Chardonnay-vine høster stor anmelderros verden over.

 • Le Lude

  Le Lude

  Enestående vinhus i Franschhoek som kun producerer mouserende Methode Cap Classique vine. Huset er relativt nyt og havde sin første høst i 2012. Men allerede nu har Le Lude høstet flotte anmeldelser i Sydafrika og globalt.

 • Le Riche

  Le Riche

  Le Riche er kendt for deres fremragende Cabernet Sauvignon-vine og har i 27 år dedikeret sig til at producere den bedste Stellenbosch Cabernet. De arbejder tæt sammen med erfarne vinavlere og udvælger kun de bedste druer fra Stellenboschs forskellige områder. Deres filosofi er at lade terroiret tale for sig selv og skabe vine af høj kvalitet og elegance. Resultatet er vine af fremragende kvalitet og potentiale for lagring.

 • Maison Doré
 • Muschi Alti

  Muschi Alti

  Muschi Alti er en mindre vingård, der ligger i det smukke sydlige Toscana ud mod havet. Gården ligger ca. 700 meter over havets overflade og er med sin let sandede og stenende jord ideel til vindyrkning. Den er ejet af 2 brødre og det er Silvestro, som står for fremstillingen af deres vin.

  Tidligere var jorden ejet af Marquis Tolomei som blev udødeliggjort i Dante's "Den guddommelige komedie".

 • Rijk's

  Rijk's

  Rijks har specialiseret sig i druerne Pinotage og Chenin Blanc. Vingården er startet af Neville Dorrington tilbage i 1996. Neville havde inden arbejdet 20 år i læderindustrien og havde lyst at prøve noget nyt. Derfor rykkede han og familien til den i vinverdenen på det tidspunkt ukendte by Tulbagh. Her slog de sig ned på en gård, hvor der aldrig havde været dyrket vin før. Men analyserne viste, at forholdene var optimale til dyrkning med lavt udbytte og høj kvalitet.

  De fik deres kælder designet af den legendariske vinmager Gunter Brozel, som var gået på pension fra Nederburg efter 33 år og siden har Rijks ikke gået på kompromis i jagten på at skabe nogle fantastiske vine.

  Læs mere om Rijks

 • Survivor Wines

  Survivor Wines

  Forestil dig en Nguni-ko, der rejser gennem Swartland på bagsiden af en lastbil på vej til en auktion. Pludselig får hun øje på en smuk vingård og hopper uden tøven afsted. Avleren finder senere, at hun græsser blandt vinstokkene og giver passende navn til sin SURVIVOR.

  I Ngunis sande ånd starter vores vine også med et spring i vingården. Vi henter druer ikke kun fra Swartland, men også fra Elgin Valley, Stellenbosch, Darling, Tradouw og Hemel-en-Aarde. Denne mangfoldige række af regioner bringer unik kompleksitet og mangfoldighed til vinene i SURVIVOR-serien. Vores vinproducent har diskuteret intenst, hvilke regioner der har den perfekte balance mellem nedbør, ler, skifer og granitindhold. Resultatet er, at åbning af en flaske SURVIVOR giver dig mulighed for at opleve essensen af disse terroirs.

  Ligesom Nguni-koen, der inspirerede dem, er SURVIVOR-vine udpræget sydafrikanske. Så tag en slurk og smag essensen af vores smukke land.

 • Yardstick

  Yardstick

  Yardstick er Adam Masons eget kærlighedsprojekt, som han har lavet ved siden af at arbejde som winemaker på Mulderbosch.