Black Elephant Vintners Three Men in a Tub with a Rubber Duck
  search
  • Black Elephant Vintners Three Men in a Tub with a Rubber Duck

  Black Elephant Vintners Three Men in a Tub with a Rubber Duck

  I den charmerende årgang har Jacques kommet 3 nye i badekarret nemlig Cabernet Sauvignon, Merlot og Shiraz. Tidligere var det Pinotage. Vinen er lagret 18 måneder i egefade (badekarret?) med ugentlige "push-down" for at få det meste ud af vinen. Det er der kommet en kraftig og imødekommende legesyg rødvin ud af. Blød smag af blomme og sorte kirsebær, lidt røg og vanille i duften.

  Årgang: 2019

  Mængderabat

  Antal Pris pr fl. Du sparer
  3 99,00 kr. 33,00 kr.
  6 79,00 kr. 186,00 kr.
   

  Intet krav om kassekøb - bland selv

   

  Gratis levering ved køb over kr. 495.

   

  30 dages returret på uåbnede flasker.

  Høst

  Frugten til vores 2019 Three Men in a Tub with a Rubber Duck blev hentet fra forskellige vinmarker på den vestlige Kap i Sydafrika. Hver mark bidrager med en unik smagsprofil til den endelige blanding, da vinen vokser på forskellige jordtyper og skråninger. Hver vingård håndteres separat for at fange dens unikke personlighed.

  Kælder

  Al vinen er håndplukket og afkølet i vores kølerum natten over.

  Den følgende dag afstilkes de og overføres til 500 kg gæringsbeholdere eller tønder til gæring. Vi knuser ikke vores bær, og 15% er hele bundter. 30mg/l SO2 tilsættes på dette trin og ingen andre kemiske tilsætninger (syre, enzymer eller tanniner). Druemosten får lov at macerere i 3-4 dage, før gæringen starter spontant. Gæringen varer i 7-12 dage ved maksimalt 28°C. For at udvinde farve, smag og tannin fra drueskallerne blandes mosten med håndkraft 2-3 gange dagligt. En kort maceration efter fermentering får lov til at blødgøre og fokusere tanniner. På dette tidspunkt drænes vinen, og skindet presses med vores gamle kurvpresse og overføres direkte til fad for malolaktisk gæring og modning. Efter afslutning af malolaktisk gæring modtager vinen en reol for at fjerne faste stoffer og en SO2-tilsætning, før den lægges til en 16 måneders modningsperiode på egefade. Så samles den endelige blanding og får lov til at modne i yderligere 2 måneder før aftapning. Vinen fik en let filtrering før aftapning.

  Vingården

  Black Elephant Vintners & Co ligger i den maleriske landsby Franschhoek, omgivet af majestætiske bjerge i hjertet af et af Sydafrikas bedste vindistrikter. Her blandt nogle af Sydafrikas ældste vingårde, besluttede de tre partnere Kevin Swart, Raymond Ndlovu og Jacques Wentzel at gøre tingene lidt anderledes – at forene det seriøse med det sjove, det klassiske med det eksperimenterende. Således laver de idag en række spændende vine der har vundet stor popularitet blandt vinelskere verden over.

  Udover deres passion for vin har de også en passion for det land, der har givet dem så meget, og har fra start af sat en ære i også at give noget tilbage. De donerer således fast en del af deres omsætning til diverse organisationer såsom ”Eggs for Education”, og driver bl.a. ”First Miracle”, der hjælper mindre samfund med rent drikkevand og uddannelse til unge.

  Smag

  Den gammel verden møder den nye i denne blanding af klassiske varianter. Små mængder druer er hentet fra forskellige vingårdssteder på tværs af Western Cape-regionen i Sydafrika og blandes for at skabe denne legende rødvinsblanding. Vinen viser aromaer af friskplukkede røde bær og vanilje. Smagen er middelfyldig med lys syre og smag af kirsebær, lakrids og violer.

  Vinens Profil:

  Let - Kraftig
  Blød - Tannisk
  Tør - Sød
  Lav syre - Høj syre

  Hvad siger folk der har smagt vinen?

  122

  Fakta om vinen

  Årgang
  2019
  Drue
  Cabernet Sauvignon (61%), Merlot (25%), Shiraz (14%)
  Alkohol %
  14 %
  Region
  Franschhoek
  Land
  Sydafrika
  Lagring
  19 måneder på brugte franske fade
  Produktion
  20.000 flasker
  Vintype
  Rødvin
  Platters Wine Guide
  ★★★★
  Vivino
  4.0 (okt. 2021)
  Volume
  750 ml
  Mindste køb
  1

  Specifikke referencer

  ean13
  781718125659

  Du vil eventuelt også synes om