Previous
Next

Black Elephant Vintners MCC Brut

Klassisk mouserende vin fra Franschhoek lavet på samme tidskrævende måde som i Champagne. 75% Chardonnay og resten Pinot Noir. Håndhøstet om natten og nedkølet til næste morgen for at bevare druens friskhed. Druerne presses let og saften fermenterer i 14 dage inden den lagret 12 måneder på ståltank. Når vinen er stabiliseret, lagret den yderlig 27 måneder på flasken, hvor den udvikler den fine bobbelstruktur.

Chardonnaydruen giver vinen elegance og frugtighed, mens Pinot Noir tilføjer kompleksitet og længde i smagen. Noter af brødkrummer, citrus og friske røde æbler. Utrolig fine bobler med en næste mousseagtig konsistens. Virkelig lækker vin.

Køb Rabat Pris pr flaske Køb
1 - 239,00 kr.  
6 70,00 kr. 169,00 kr.  

Antal

Pris

239,00 kr.

Se hvad andre kunder også har købt...

Drue 75% Chardonnay, 25% Pinot Noir
Wine-maker Jacques Wentzel
Alkohol % 12 %
Sukkerindhold 8,4 g/L
Region Franschhoek
Land Sydafrika
Produktion blot 5.200 flasker
Vintype Mouserende
Platters Wine Guide 90 point
Vivino 4,1 (okt. 2020)
Volume 750 ml
Mindste køb 1

Smag

Lækker citrus drevet mousse fornemmelse i munden. Fine små bobler i flot balance mellem syre og frugtsødme.

Høst

Chardonnay og Pinot Noir druerne høstes samme dag og afkøles natten over i vores kølerum. Al vores frugt er håndplukket tidligt om morgenen og håndteres reduktivt for at bevare frugtens integritet.

Kælder

Frugten kommer fra forskellige vinmarker, der vokser i Franschhoek-dalen.

Blandingen består af 75% Chardonnay og 25% Pinot Noir. 

En let massepresning efter den traditionelle champagnemetode efterfølges af 2 dages kold maceration for at klarne saften. Der udvindes maksimalt 500 l/ton på dette stadium.

Juicen er podet med udvalgt Champagnegær for at øge friskhed og elegance i basisvinen. Gæringen varer i 14 dage ved 15°C. 12 måneders fuld bærmekontakt efter gæring for at tilføje fylde og tekstur til vinen. Efter 12 måneder i tanken stabiliseres basisvinen og aftappes til andengæring under kapsel. Herefter 27 måneder i flasken, før den blev disgorgeret/ proppet.

Vingården

Et top dedikeret vinhus i Franschhoek. Blev i 2019 udråbt af Wine Enthusiast Magazine som et af de 6 vinhuse man skulle besøge i Franschhoek.

Omgivet af majestætiske bjerge ligger den maleriske landsby Franschhoek. Grundlagt af de franske huguenotter i 1687, er dette smukke område hjemsted for nogle af Sydafrikas mest eftertragtede vin- og spiseoplevelser.

Black Elephants vine repræsenterer deres oprigtige bestræbelser på at bringe Franschhoek-oplevelsen til alle vinelskere med det ene formål at nyde og som et udtryk for vores påskønnelse af vores gode liv.

BBC besøger Black Elephant

Anmeldelser:

Vurdering 4.1 af 5

“Classic styling for NV, showing what these two varieties can achieve. Delicious."

Hvad siger folk der har smagt vinen?

Anmeldelser (0)

Hvis du køber for kr. 495 eller derover betaler vi fragten.

Vi tilbyder at sende din vin som det passer dig:

Hjem til din fordør (2-5 dage)

Til din arbejdsplads (2-5 dage)

Til en pakkeshop nær dig (2-5 dage)

Hvis du bor indenfor Burd's leveringsområde, sender vi også med dem, så du kan få leveret om aftenen, når du er hjemme. Hvis du bor på Sjælland allerede samme aften ved bestilling inden frokost.

Fra samme vingård...