Udsolgt
Previous
Next

Giribaldi Campo del Pesco Langhe Nebbiolo

Lillebror til de majestætiske Barolo-vine. Lavet på samme drue, men ofte mere tilgængelige vine. Her er et klassisk eksempel med masser af mørke bær og fine tanniner. En flot vin, der gør sig godt til rødt kød eller rustikke grillede retter.

Køb Rabat Pris pr flaske Køb
1 - 130,00 kr.  
3 20,00 kr. 110,00 kr.  
6 31,00 kr. 99,00 kr.  
130,00 kr.
104 ekskl. moms
Inkl. moms

Se hvad andre kunder også har købt...

Årgang 2018
Drue Nebbiolo
Region Piemonte
Land Italien
Lagring 15 måneder på 500l fade.
Vintype Rødvin
JyllandsPosten ★★★★
Volume 750 ml
Mindste køb 1

Høst

Druerne blev håndhøstet i 3 partier i de kølige tidlige morgentimer.

Kælder

Maceration på skindene er foretaget ved en kontrolleret temperatur på 30 grader for at sikre en god ekstraktion af farven samt sikre tanninerne i 8 dage.

Vinen er herefter modnet i 23 måneder i små barriques, og efter et stop i ståltank i 55 dage, er den kommet på flaske. 

Smag

Vinen har en smuk rubinrød farve. Intens og raffineret duft af moden solbær, kirsebær, lakrids og viol.

Smagen er fløjlsblød med flot rank Nebbiolo-struktur med tætte, sødmefulde tanniner og lag af saftig rød bærfrugt med delikat krydrede og mineralske noter. En forrygende Nebbiolo med flot kompleksitet, kraft og saft og stor elegance. Nyd den i rummelige glas allerede nu til oksekød, lam, vildt, svampe risotto, osso-buco og trøfler.

Vingården

En top producent fra den populære Piemonte region. Gården er placeret i hjertet af Piemonte regionen kun få kilometer fra den populære ferieby Alba.

Grundlagt på en lille og beskeden gård i Rodello med kun et par hektar dyrket med Dolcetto og Barbera. I dag er det et familiefirma af tredje generation, der i årevis har dedikeret sig til dyrkning af deres jord. Et familiefirma på 10 personer, der hver dag stolt og sammen deler lidenskaben for eget arbejde. Et arbejde der har resulteret i vine der bl.a. scorer 93 point hos Wine Spectator.

Huset dækker i dag 30 ha jord beplantet med vinstokke til en produktion af under 200.000 flasker om året. Vinmarkerne er placeret i forskellige kommuner i Langhe, hvilket giver Giribaldi mulighed for at producere mange typer vin som d.o. DOC og DOCG.

Giribaldi var nogle af de første til at gå over til økologisk vinproduktion, og processen startede tilbage i 2001, og siden 2004 har de været økologisk certificeret. 

Vinens Profil:

Let - Kraftig
Blød - Tannisk
Tør - Sød
Lav syre - Høj syre

Hvad siger folk der har smagt vinen?

Hvis du køber for kr. 495 eller derover betaler vi fragten.

Vi tilbyder at sende din vin som det passer dig:

Hjem til din fordør (2-5 dage)

Til din arbejdsplads (2-5 dage)

Til en pakkeshop nær dig (2-5 dage)

Hvis du bor indenfor Burd's leveringsområde, sender vi også med dem, så du kan få leveret om aftenen, når du er hjemme. Hvis du bor på Sjælland allerede samme aften ved bestilling inden frokost.

Fra samme vingård...