Previous
Next

Le Riche Cabernet Sauvignon

Elskere af god værdi Stellenbosch Cabernet Sauvignon er altid utålmodige efter den nye Christo Le Riches pan-regionale cuvée. Tim Atkin, Master of Wine.

En fænomenalt Stellenbosch Cabernet Sauvignon. Med en maritim indflydelse, der adskiller den, men alligevel med et fint nik til Bordeaux. Modne kirsebær og friske blommer balanceres på næsen af vanilje og også cedertræ. Smagen har frodige lag af frugt og krydderier plus glatte fløjlsbløde tanniner sammen med en fast struktur og lang finish.

Køb Rabat Pris pr flaske Køb
1 - 189,00 kr.  
6 30,00 kr. 159,00 kr.  

Pris

189,00 kr.

Antal

Årgang
0/5

Se hvad andre kunder også har købt...

Årgang 2021
Drue Cabernet Sauvignon
Alkohol % 14 %
Region Stellenbosch
Land Sydafrika
Lagring 22 måneder på fransk eg
Vintype Rødvin
Tim Atkin 95 point (2021)
Decanter 92 point (2020)
Volume 750 ml
Mindste køb 1

Frugten kommer fra en række forskellige steder lige fra den sandede grusjord i Firgrove- og Raithby til sand-/leret granitjord i Jonkershoek. En blanding af Stellenbosch Cabernet Sauvignon, der viser de mange forskellige terroirs, der findes, alle høstet i hånden med optimal modenhed. Fem dages gæring i åbne betontanke med temperaturkontrol og regelmæssig manuel dykning og pump-over. Den malolaktiske konvertering blev udført i betontanke, hvorefter vinen blev overført til 225L franske egetræsfade (25% ny eg), hvor den blev modnet i 20 måneder.

Anmeldelser (0)

Hvis du køber for kr. 495 eller derover betaler vi fragten.

Vi tilbyder at sende din vin som det passer dig:

Hjem til din fordør (2-5 dage)

Til din arbejdsplads (2-5 dage)

Til en pakkeshop nær dig (2-5 dage)

Hvis du bor indenfor Burd's leveringsområde, sender vi også med dem, så du kan få leveret om aftenen, når du er hjemme. Hvis du bor på Sjælland allerede samme aften ved bestilling inden frokost.

Fra samme vingård...