Previous
Next

Monmarthe Le Mont Joyeux Blanc de Blancs Premier Cru

"Mont Joyeux" er en 52 hektar stor parcel, der er beplantet med Chardonnay. Den er beliggende i kommunen Taissy, som grænser op til Ludes. Jordbunden er hovedsageligt kridtholdig og klassificeret som premier cru. Den er eksponeret mod sydøst.

100% Chardonnay • Ingen malolaktisk gæring - lagring i store egetræsfade i næsten 8 måneder. • Modning på bærmen i mindst seks år i en kælder af kridt. • En dosis på 8 g i Brut for en afbalanceret vin - med mindst seks måneders degorgering.

Farve: En lys og strålende gul farve, fine og elegante bobler. Duft: Frisk, fin og meget elegant med aromaer af hvide blomster og nogle vaniljenoter på grund af lagringen i egetræsfadene.

Smag: En ren og mineralsk indgang med smag af sprøde ferskner og let syrlig melon. En lang og rund finish med noter af citrusfrugter og mandariner.

Produktion på 4.296 flasker

Antal

Pris

425,00 kr.
340 ekskl. moms
Årgang

Se hvad andre kunder også har købt...

Årgang 2015
Drue Chardonnay
Alkohol % 12 %
Sukkerindhold 8 g/L
Region Champagne
Land Frankrig
Produktion 4.296 fl.
Vintype Mouserende
Volume 750 ml
Mindste køb 1
Anmeldelser (0)

Hvis du køber for kr. 495 eller derover betaler vi fragten.

Vi tilbyder at sende din vin som det passer dig:

Hjem til din fordør (2-5 dage)

Til din arbejdsplads (2-5 dage)

Til en pakkeshop nær dig (2-5 dage)

Hvis du bor indenfor Burd's leveringsområde, sender vi også med dem, så du kan få leveret om aftenen, når du er hjemme. Hvis du bor på Sjælland allerede samme aften ved bestilling inden frokost.

Fra samme vingård...