-20,00 kr.
Previous
Next

Survivor Chardonnay

Forkæl dig selv med den smukt afbalancerede fadgærede Chardonnay med en kompleks næse af lime, moden pære og en smøragtig undertone fra fadene. På ganen vil du opleve en eksplosion i flere lag af smag af citrus og sprøde æbler og en sprød burgundisk syre. Druerne blev omhyggeligt udvalgt, med præference givet til dem, der dyrkes på sandet lerjord og koldere steder, som ikke vandes under modningen, hvilket tvinger vinstokkene til at grave dybere efter vand.

Druerne blev håndplukket i morgendagens kølige timer og efter en forsigtig presning og kold afklaring, gæres mosten naturligt i 228 og 300 liters franske egetønder. En kombination af nye og ældre tønder anvendes for at udtrykke druesorten. Vinen gennemgår derefter lie kontakt i 10 måneder, og alle partier og tønder holdes separat til udvælgelsesformål. Denne Chardonnay er et sandt mesterværk inden for vinproduktion, der perfekt balancerer frugt og træsmag med en sprød syre.

Køb Rabat Pris pr flaske Køb
1 - 115,00 kr.  
6 41,00 kr. 94,00 kr.  

Antal

Pris

135,00 kr.
115,00 kr.
92 ekskl. moms
Årgang

Se hvad andre kunder også har købt...

Årgang 2021
Drue Chardonnay
Wine-maker Pierre Wahl
Region Elgin
Land Sydafrika
Lagring Små fade. 10 måneder på bærme.
Vintype Hvidvin
Tim Atkin 90 point (2021)
Platters Wine Guide 90 point (2021)
Volume 750 ml
Bæredygtighed Vegansk
Mindste køb 1
Mundus Vini Sølv medalje
Anmeldelser (0)

Hvis du køber for kr. 495 eller derover betaler vi fragten.

Vi tilbyder at sende din vin som det passer dig:

Hjem til din fordør (2-5 dage)

Til din arbejdsplads (2-5 dage)

Til en pakkeshop nær dig (2-5 dage)

Hvis du bor indenfor Burd's leveringsområde, sender vi også med dem, så du kan få leveret om aftenen, når du er hjemme. Hvis du bor på Sjælland allerede samme aften ved bestilling inden frokost.

Fra samme vingård...