Previous
Next

Monmarthe Privilége Magnum Champagne Premier Cru

Det gode liv hældt på flaske - sådan vil mange beskrive Champagne og Monmarthe Privilége er et fantastisk eksempel herpå. Vinen er lavet af halvt/halvt Pinot Noir og Chardonnay. Ligger 3 år på flaske inden den sendes på markedet. Tynde fine bobler med duft af fersken og havtorn i smagen også lidt honning og kirsebær.

Magnum flasker indeholder 1,5 liter.

Pris

650,00 kr.

Antal

0/5

Se hvad andre kunder også har købt...

Årgang NV
Drue 50% Pinot Noir, 50% Chardonnay
Wine-maker Guy Monmarthe
Alkohol % 12 %
Sukkerindhold 8 g/L
Region Champagne
Land Frankrig
Lagring 3 år plus på flasken
Vintype Mouserende
Guide Hachette Stjerne
Udemærkelser “Remarkable wine” Prix d’Excellence – Vinalies 2014 Oenologues of France Médaille de Bronze, Concours des VIGNERONS INDEPENDANTS DE FRANCE 2015 Prix d’excellence Concours des oenologues de France 2015
Volume 1500 ml
Mindste køb 1

Monmarthe er et mindre Champagnehus beliggende tæt på Reims i den legendariske Champagne by Ludes. Champagneproduktionen så sin spæde start i 1930 da Ernest Monmarthe besluttede at lancere sin egen Champagne. Siden da er det kun gået fremad for det kvalitetsbevidste hus med masser af internationale anerkendelser. Idag ledes vinhuset af Jean-Guy Monmarthe som er 6. generation på gården.

Anmeldelser (0)

Hvis du køber for kr. 495 eller derover betaler vi fragten.

Vi tilbyder at sende din vin som det passer dig:

Hjem til din fordør (2-5 dage)

Til din arbejdsplads (2-5 dage)

Til en pakkeshop nær dig (2-5 dage)

Hvis du bor indenfor Burd's leveringsområde, sender vi også med dem, så du kan få leveret om aftenen, når du er hjemme. Hvis du bor på Sjælland allerede samme aften ved bestilling inden frokost.

Fra samme vingård...