−15%
Udsolgt
Previous
Next

Black Elephant Vintners Three Men in a Tub with a Rubber Duck

I den charmerende årgang har Jacques kommet 3 nye i badekarret nemlig Cabernet Sauvignon, Merlot og Shiraz. Tidligere var det Pinotage. Vinen er lagret 18 måneder i egefade (badekarret?) med ugentlige "push-down" for at få det meste ud af vinen. Det er der kommet en kraftig og imødekommende legesyg rødvin ud af. Blød smag af blomme og sorte kirsebær, lidt røg og vanille i duften.

Quantity Discount Unit price Buy
1 - 93,50 kr  
6 31,00 kr 79,00 kr  
110,00 kr
93,50 kr Spara 15%
Vintage

SE VAD ANDRA KUNDER ÄVEN HAR KÖPT...​​...

Høst

Frugten til vores 2019 Three Men in a Tub with a Rubber Duck blev hentet fra forskellige vinmarker på den vestlige Kap i Sydafrika. Hver mark bidrager med en unik smagsprofil til den endelige blanding, da vinen vokser på forskellige jordtyper og skråninger. Hver vingård håndteres separat for at fange dens unikke personlighed.

Kælder

Al vinen er håndplukket og afkølet i vores kølerum natten over.

Den følgende dag afstilkes de og overføres til 500 kg gæringsbeholdere eller tønder til gæring. Vi knuser ikke vores bær, og 15% er hele bundter. 30mg/l SO2 tilsættes på dette trin og ingen andre kemiske tilsætninger (syre, enzymer eller tanniner). Druemosten får lov at macerere i 3-4 dage, før gæringen starter spontant. Gæringen varer i 7-12 dage ved maksimalt 28°C. For at udvinde farve, smag og tannin fra drueskallerne blandes mosten med håndkraft 2-3 gange dagligt. En kort maceration efter fermentering får lov til at blødgøre og fokusere tanniner. På dette tidspunkt drænes vinen, og skindet presses med vores gamle kurvpresse og overføres direkte til fad for malolaktisk gæring og modning. Efter afslutning af malolaktisk gæring modtager vinen en reol for at fjerne faste stoffer og en SO2-tilsætning, før den lægges til en 16 måneders modningsperiode på egefade. Så samles den endelige blanding og får lov til at modne i yderligere 2 måneder før aftapning. Vinen fik en let filtrering før aftapning.

Vingården

Black Elephant Vintners & Co ligger i den maleriske landsby Franschhoek, omgivet af majestætiske bjerge i hjertet af et af Sydafrikas bedste vindistrikter. Her blandt nogle af Sydafrikas ældste vingårde, besluttede de tre partnere Kevin Swart, Raymond Ndlovu og Jacques Wentzel at gøre tingene lidt anderledes – at forene det seriøse med det sjove, det klassiske med det eksperimenterende. Således laver de idag en række spændende vine der har vundet stor popularitet blandt vinelskere verden over.

Udover deres passion for vin har de også en passion for det land, der har givet dem så meget, og har fra start af sat en ære i også at give noget tilbage. De donerer således fast en del af deres omsætning til diverse organisationer såsom ”Eggs for Education”, og driver bl.a. ”First Miracle”, der hjælper mindre samfund med rent drikkevand og uddannelse til unge.

Smag

Den gammel verden møder den nye i denne blanding af klassiske varianter. Små mængder druer er hentet fra forskellige vingårdssteder på tværs af Western Cape-regionen i Sydafrika og blandes for at skabe denne legende rødvinsblanding. Vinen viser aromaer af friskplukkede røde bær og vanilje. Smagen er middelfyldig med lys syre og smag af kirsebær, lakrids og violer.

Vinens Profil:

Let - Kraftig Blød - Tannisk Tør - Sød Lav syre - Høj syre

Hvad siger folk der har smagt vinen?

"Var den købt pga det mærkværdige navn og tilhørende label? Måske, men den skuffer bestemt ikke. Elegant og lækkert blend, som kan nydes afkølet på en varm forårsdag, men som også står fint til aftensmaden. Quack, quack and well done!" Dennis Andersen Vivino.com "Black cherry black fruit and plum rim. Delicious playful blend bursting with fruity flavors. I enjoyed this wine with a trio of beef, lamb and chicken sliders." Jaxx på Vivino.com "Sydafrikansk vingård, der viser sig frem. Smuk smuk blend, gik dejligt med en stegt kylling. Let blomme, gode Shiraz-noter og en skøn tobakssmag, der bliver ved. Sir, kan jeg få nogle flere!" Inge Beer på Vivino.com

Årgang 2019
Drue Cabernet Sauvignon (61%), Merlot (25%), Shiraz (14%)
Alkohol % 14 %
Region Franschhoek
Land Sydafrika
Lagring 19 måneder på brugte franske fade
Produktion 20.000 flasker
Vintype Rødvin
Platters Wine Guide ★★★★
Vivino 4.0 (okt. 2021)
Volume 750 ml
Mindste køb 1
Kommentarer (0)

Köper du för 995 DKK eller mer behöver du inte betala frakt hos oss.

Vi erbjuder att skicka ditt vin hem till dig. Leverans sker inom Bolagets normala öppettider. Det måste finnas en person över 18 år närvarande vid leveranstillfället.

Se hvad andre kunder også har købt...

Fra samme vingård...