Previous
Next

Black Elephant Vintners The Dark Side of the Vine Sémillon

En af de bedste Semillion vine på markedet, punktum. Druer kommer fra Basil Landaus mark i Franschhoek som er en af de ældste vinmarker i hele Sydafrika, plantet i 1905. Vinen laves med den største respekt for disse druer. Håndhøstning om aftenen og opbevaring på køl til næste dag. Udsædvanligt for hvidvin, men for at få en kraftig vin tillades maceration/ første gæring i 24 timer med skallerne før presning. Samme teknik der bruges ved Orangevin. Vinen gærer herefter naturligt i 6 uger på egefade inden gæring standses og vinen modnes 12 måneder på 500L egefade.

Vi giver ordet til Master of Wine, Greg Sherwood Superkoncentreret og bred, men dybt sensuel og teksturel, vinen afsluttes med ren hvid citrus, solbærblad og gule tropiske frugt candy-noter. En glæde at smage på en vin, der virkelig gør fuld retfærdighed over for disse hundrede år gamle vinstokke fra denne berømte vingård i Franschhoek.

Quantity Discount Unit price Buy
1 - 259,00 kr  
6 50,00 kr 209,00 kr  
259,00 kr
Vintage

SE VAD ANDRA KUNDER ÄVEN HAR KÖPT...​​...

Årgang 2020
Drue Semillion
Wine-maker Jacques Wentzel
Alkohol % 13 %
Region Franschhoek
Land Sydafrika
Produktion 1100 flasker
Vintype Hvidvin
Platters Wine Guide 93 point
Vivino 4.4 (okt 2020)
Greg Sherwood, MV 97/ 100 point
Volume 750 ml
Mindste køb 1
Kommentarer (0)

Köper du för 995 DKK eller mer behöver du inte betala frakt hos oss.

Vi erbjuder att skicka ditt vin hem till dig. Leverans sker inom Bolagets normala öppettider. Det måste finnas en person över 18 år närvarande vid leveranstillfället.

Se hvad andre kunder også har købt...

Fra samme vingård...