Let Rødvin

Aktiva filter

Vil du gerne finde en let rødvin, som du kan kombinere med mange slags mad, uden at vinen dominerer hele din aften? Vi har samlet en række skønne vine, der har en let og delikat smag, der brillerer med deres finesse, fremfor deres styrke. Hvis du trænger til noget andet end tung, italiensk vin, så bør du smage en af disse lette rødvine, som vi har valgt ud.

En let rødvin, der passer til dig

Der findes utrolig meget god vin, der er skabt ud fra et andet ideal end de voluminøse og bombastiske vine, der er på mode i Danmark for tiden. Nogle af de mest eftertragtede vine i verden er lette og elegante. De udmærker sig ved at komplimentere din mad, ikke dominere den.

En let rødvin, såsom en Pinot Noir, har utroligt meget at byde på, og det er altså på ingen måde en budgetløsning eller et afkald, at gå efter en let rødvin tværtimod vidner det om omtanke og elegance. Til meget mad, såsom vildt, fisk, salat og rette med svampe, er en Pinot Noir helt perfekt. Glæd dig til at få en vin på bordet, som passer både dig og retterne.

Vi har udvalgt fantastiske, lette rødvine

Vi lagde mærke til, at man som vinforbruger i Danmark ofte kun bliver mødt med tunge og dominerende vine - især vine fra Italien, såsom Amarone, Primitivo og Ripasso, men også i form af Zinfandel, Malbec og Shiraz fra Amerika. Det kan såmænd være flotte vine, men ikke til alle og alt nogle gange er der bare brug for noget andet og mere raffineret. Derfor har vi samlet de lette rødvine, som du kan se her på siden. Tag et kig, og se om ikke der er en vin, der passer i det budget, du havde regnet med. Vi garanterer for smagen - du går ikke galt i byen, uanset hvilken af disse lette vine, du vælger.