Nyheder

Muschi Alti Le Cornete

Pris 190,00 kr.

Super Toscaner fra det Muschi Alti. Håndplukket fra de smuk...

Vivino 4,0 (top 5% i verden)

Super Toscaner fra det Muschi Alti. Håndplukket fra de smukke bakker 700 meter over havets overflade i det sydlige Toscana. Silvestro har frembragt en elegant Cabernet Sauvignon med en intens rød farve. Smagen åbner med let duft viol efterfulgt af kanel, lakrids og mørk chokolade. En fyldig afrundet vin med en lang eftersmag. Sådan skal det laves!

Muschi Alti Ottonelli

Pris 125,00 kr.

Lækker fyldig rødvin fra de bløde bakker i det sydlige Tosc...

Vivino 3,8 (top 10% af alle vin)

Lækker fyldig rødvin fra de bløde bakker i det sydlige Toscana. Vingården var tidligere ejet af Marquis Tolomei som blev udødeliggjort i Dante's "Den guddommelige komedie". Vinen har en imødekommende frugtrig duft med noter af kirsebær og modne skovbær. Smagen er fyldig og velafbalanceret med friskhed og syre. Vi anbefaler, at du dekanterer vinen inden servering, da det åbner vinen flot op.

Quinta da Boeira...

Pris 145,00 kr.

Efter 16 års lagring på egefade blev Quinta da Boeira Colhe...

Efter 16 års lagring på egefade blev Quinta da Boeira Colheita 2003 frigivet. Det er en blød, afrundet og elskelig portvin.

Denne specialitet fra Douro-dalen er kendetegnet ved at være færdig lagret fra Quinta, så den sælges i optimal og fuldmoden tilstand.

En lang oxidativ lagring der forvandler en mørk og frugtig portvin til en ravfarvet lækkerbisken af Tawny-typen.

Portvinens frugtige aromaer er afløst af sympatisk smagsblanding af nødder, brunsviger og appelsinskal.

Kopke Colheita 2003

Pris 300,00 kr.

Dette er en kvalitetsportvin som har fortjent indpas hos vi...

Udemærkelser 96 points International Wine Challenge

Dette er en kvalitetsportvin som har fortjent indpas hos vinentusiasterne med fremragende kompleksitet, balance og drikkeglæde.

Ved produktionen af de lagrede portvine trækker Kopke på husets århundredlange erfaringer med fadlagrede portvine, hvor de tilhører en lille, eksklusiv elite.

For en colheita kræver det mindst 7 års lagring på træfade før frigivelse. Denne Colheita 2003 er fadlagret 12 år inden aftapning; et tidsrum der i den grad har sat sit præg på vinen.

Pocheret pære, lak, karamel, ristede valnødder, lidt røg og citrusskal matches af en gylden syre, så helheden fremstår med den rette tyngde. Eftersmagen har forbilledlig længde.

Kopke Colheita 1967

Pris 1.099,00 kr.

For 50 år siden blev denne vin fodtrådt i granit-lagares og...

Robert Parker 95 point
Jamie Goode 95 point

For 50 år siden blev denne vin fodtrådt i granit-lagares og efter endt vinifikation transporteret til og lagt på store fade i Vila Nova de Gaia. Siden da har denne Colheita Port ligget på træfade og er først i 2017 blevet tappet og frigivet til salg.

Kopke Colheita 1967 er mesterlig vin, der har alderens dybde og endeløse eftersmag, men også balance, friskhed og elegance – dette er ikke en ’mere-af-de-hele-vin’. Moscovadosukker, dybe nøddetoner og krydret træ spiller op til syltet citrusskal og den flygtige syre, der holder ca. 140 gram restsukker pr liter i skak.

Kopke Colheita 1979

Pris 699,00 kr.

Efter intet mindre end 4 årtiers lagring på store træfade h...

Udemærkelser 96 points International Wine & Spirits

Efter intet mindre end 4 årtiers lagring på store træfade hos colheita-specialisten Kopke fremstår denne colheita 1979 nu perfekt drikkemoden, meget aromatik og elegant. 

 

Nyd den klassiske Kopke-stil med æteriske aromaer af rosin, nødder, moscovado-sukker med syltet appelsinskal og den spændstige syrefriskhed, der gør vinen ’vægtløs’ og koncentreret på samme tid. Sødmen balanceres på fornem vis af syren, og eftersmagen har den exceptionelle længde, der altid overrasker nybegyndere i denne portvinskategori.

Doré Blanc de Blanc...

Pris 349,00 kr.

En stilsikker Blanc de Blanc Champagne fra gamle vinstokke....

En stilsikker Blanc de Blanc Champagne fra gamle vinstokke. Doré er gået efter en vin der tydeligt afspejler vinen terroir. Nå vinen er manuelt med hænderne er den nænsomt presset inden gæring. Vinen har derefter lagret 3 måneder på egefade inden den har fået lov at udvikle sine elegante bobler gennem hele 5 år på flasken. Det er en elegant, men blød og imødekommende Champagne, der passer perfekt til fisk og skaldyr sågar sushi.

Raised By Wolves...

Pris 170,00 kr.

Dette er en ener fra Adam Masons hånd. Meunier er en rødvin...

Tim Atkin 93 point
Greg Sherwood, MV 90 point

Dette er en ener fra Adam Masons hånd. Meunier er en rødvinsdrue som normalt resulterer i kraftige røde vine, men når den høstes, som her, før den er fuld moden, så resulterer det i en yderst delikat roséagtigt vin. Perfekt ledsager til sea-food på af vinens lette syre.

Raised By Wolves...

Pris 170,00 kr.

Lidt af et mesterværk fra vintroldmanden Adam Mason (Mulder...

Tim Atkin 94 point
WineMag 96 point
Greg Sherwood, MV 95+ point

Lidt af et mesterværk fra vintroldmanden Adam Mason (Mulderbosch). Vinen er lavet på den meget sjældne drue rød Semillion, som egentlig er en afart af den klassiske grønne Semillion drue. Den har en let orange farve i glasset med en forførende duft af abrikos og krydret appelsin. Tekturen er super flot og smagen slutter let saltet. En fantastisk vin, som man godt kan forstå anmelderne falder på halen over.

Raised By Wolves Old...

Pris 175,00 kr.

Dette er Adam Mason's hyldest til de gamle vine. Han fandt ...

Tim Atkin 92 point
Greg Sherwood, MV 91 point

Dette er Adam Mason's hyldest til de gamle vine. Han fandt ud af, at man tidligere kom op til 80% Cinsault i Cabernet Sauvignon vine. Her genskaber han den lethed dette giver ved at bruge Cinsault fra 1965 stokke og Cabernet Sauvignon fra 1980 stokke. En fantastisk vin med stor elegance.