Nyheder

Zeitgeist (Cinsault)

Pris 189,00 kr.

Cinsault er ved at blive rigtigt populært, og med denne vin forstår man hvorfor. Let duft af lavendel, peber og hindbær. Let, men meget overbevisende med masser af smag og intensitet samt lang eftersmag.

Yardstick Chardonnay...

Pris 330,00 kr.

Adam Mason har stillet høje krav til Chardonnay-druerne til denne vin, som skulle have både flot modenhed, friskhed og elegance.Smagen har en lækker, let cremet, rund fylde fra fadlagringen kombineret med en skøn, sitrende friskhed med masser af moden citrusfrugt og gul stenfrugt med subtile, krydrede noter. Nyd den alene eller til fisk, skaldyr, lyst fjerkræ, risotto og salater.

6 x Spotswood Chardonnay

Normalpris 414,00 kr. -115,00 kr. Pris 299,00 kr.

6 flasker dejlig vellavet Chardonnay med karakter fra et lille familiehus i Stellenbosch. Vinflasken synes måske ikke af så meget, men lad dig ikke narre. Her er tale om virkelig god kvalitet. Alt i forbindelse med produktionen af vinen er håndlavet håndværk. Alle i familien deltager, når der høstes og der er ikke sprunget over, hvor det er nemmest. Der er brugt masse af arbejdstimer i klassisk vinproduktion med rigtige fade og tid til at modne vinen. Familien har desuden allieret sig med 2 af Stellenbosch’s top ønologer for at opnå det bedste resultat.

Frisk med en medium fylde. Duft og smag af citrus og modne pære. En lækker hverdagsvin, hvor du får meget kvalitet for pengene.

Rijks Private Cellar...

Pris 120,00 kr.

SET TIL KR: 199 HOS FØRENDE VINHANDLER ONLINE!

"Lekker" vin som de siger i Sydafrika. En blød frisk chenin blanc med god kraft og fedme. Dufter af melon og æbler. En vin der helt sikkert ikke skuffer.

Vinen gærer på delvis naturligt gær inden den lagres i 11 måneder.

Pierre Wahl er kåret til "Wine Maker of the Year 2016" for sit arbejde hos Rijks.

Rijks Private Cellar...

Pris 175,00 kr.

SET TIL KR: 299 HOS FØRENDE VINHANDLER ONLINE!

Super flot balanceret vin. En moderne pinotage med masser aroma; solbær, blomme og chokolade. Lang eftersmag med fin balance.

Efter presning køres saften 3 gange over druerne for at udtrække mest muligt smag inden den lagres i 22 måneder.

Pierre Wahl er kåret til "Wine Maker of the Year 2016" for sit arbejde hos Rijks.