Nyheder

Spotswood Chardonnay (6...
  • Ny

Spotswood Chardonnay...

Pris 331,20 kr.

Dejlig vellavet Chardonnay med karakter fra et¬†lille familiehus i Stellenbosch. Frisk med en medium fylde. Duft og smag af citrus og modne pære. En lækker hverdagsvin, hvor du får meget kvalitet for pengene.

Yardstick Chardonnay (3...
  • Ny
  • Pakke

Yardstick Chardonnay...

Pris 264,00 kr.

Adam Mason har stillet høje krav til Chardonnay-druerne til denne vin, som skulle have både flot modenhed, friskhed og elegance.Smagen har en lækker, let cremet, rund fylde fra fadlagringen kombineret med en skøn, sitrende friskhed med masser af moden citrusfrugt og gul stenfrugt med subtile, krydrede noter. Nyd den alene eller til fisk, skaldyr, lyst fjerkræ, risotto og salater.

Terra del Capo Pinot Grigio...
  • Ny
  • Pakke

Terra del Capo Pinot...

Pris 331,20 kr.

Køb 6 flaske Pinot Grigio og få en lille is-spand med. Så kan du nyde denne friske vin ligesom sydafrikanerne gør med en enkelt isterning i.

Meget begrænset antal.

Andresen Colheita 1980...
  • Ny

Andresen Colheita 1980...

Pris 356,00 kr.

Andresen er et lille, portugisiske ejet portvinshus med danske rødder, der har produceret denne smukke Colheita 1980. I dette snapshot fra 1980 kan man glæde sig over moscovadosukker, valnødder, figen, appelsin, kanel og ristet træ samt en finish med suveræn længde. De mange års fordampning giver stor koncentration, mens de mange års oxidative lagring giver en fantastisk dybde og kompleksitet.

Kopke Vintage 2002
  • Ny

Kopke Vintage 2002

Pris 280,00 kr.

Kopke Vintage 2002 er en mørk og tætpakket vintage port, præget af frugtsødme med aromaer af hyldebær, blåbær, lakrids, chokolade og peber. I en ikke specielt hypet årgang har Kopke begået et kanonslag af en vintage port, der oser af klasse og skifferpræg. Man finder både stor koncentration såvel som en kompleksitet, der ganske enkelt ikke er i ny-frigivne vintage ports.

Kopke Colheita 1978
  • Ny

Kopke Colheita 1978

Pris 439,20 kr.

Denne dugfriske og ordreaftappede 2018-version har tilbragt 40 år på fade, hvor lagringen har bidraget med en langsom, harmonisk modning af vinen. Væk er hvalpefedtet og tilbage et resultat af lagring - her er ingen primærfrugt tilbage, helt som det skal være med denne vintype. En fremragende længde på eftersmagen betyder, at man nyder denne vin i minutter efter sidste slurk er drukket.