Nyheder

Spotswood Chardonnay...

Pris 414,00 kr.

Dejlig vellavet Chardonnay med karakter fra et¬†lille familiehus i Stellenbosch. Frisk med en medium fylde. Duft og smag af citrus og modne pære. En lækker hverdagsvin, hvor du får meget kvalitet for pengene.

Yardstick Chardonnay...

Pris 330,00 kr.

Adam Mason har stillet høje krav til Chardonnay-druerne til denne vin, som skulle have både flot modenhed, friskhed og elegance.Smagen har en lækker, let cremet, rund fylde fra fadlagringen kombineret med en skøn, sitrende friskhed med masser af moden citrusfrugt og gul stenfrugt med subtile, krydrede noter. Nyd den alene eller til fisk, skaldyr, lyst fjerkræ, risotto og salater.

Monmarthe G. Doré...

Pris 250,00 kr.

Premier cru Champagne fra Lude nær Reims. Vine er cuvee nature, hvilket betyder at der ikke er tilsat sukker til vinen (dosage). Til trods har vinen en let sødme ved første smag. Et dejligt uforpligtende glas og perfekt til en let snack.

Andresen Colheita 1980...

Pris 445,00 kr.

Andresen er et lille, portugisiske ejet portvinshus med danske rødder, der har produceret denne smukke Colheita 1980. I dette snapshot fra 1980 kan man glæde sig over moscovadosukker, valnødder, figen, appelsin, kanel og ristet træ samt en finish med suveræn længde. De mange års fordampning giver stor koncentration, mens de mange års oxidative lagring giver en fantastisk dybde og kompleksitet.

Kopke Vintage 2002

Pris 350,00 kr.

Kopke Vintage 2002 er en mørk og tætpakket vintage port, præget af frugtsødme med aromaer af hyldebær, blåbær, lakrids, chokolade og peber. I en ikke specielt hypet årgang har Kopke begået et kanonslag af en vintage port, der oser af klasse og skifferpræg. Man finder både stor koncentration såvel som en kompleksitet, der ganske enkelt ikke er i ny-frigivne vintage ports.

Kopke Colheita 1978

Pris 549,00 kr.

Denne dugfriske og ordreaftappede 2018-version har tilbragt 40 år på fade, hvor lagringen har bidraget med en langsom, harmonisk modning af vinen. Væk er hvalpefedtet og tilbage et resultat af lagring - her er ingen primærfrugt tilbage, helt som det skal være med denne vintype. En fremragende længde på eftersmagen betyder, at man nyder denne vin i minutter efter sidste slurk er drukket.