Varumärken

 • Azienda Agricola Mario Giribaldi

  Azienda Agricola Mario Giribaldi

  En top producent fra den populære Piemonte region. Gården er placeret i hjertet af Piemonte regionen, kun få kilometer fra den populære ferieby Alba. Startet som en lille og beskeden vingård i Rodello med kun et par hektar dyrket med Dolcetto og Barbera. I dag er det et familiefirma af tredje generation, der i årevis har dedikeret sig til dyrkning af deres jord. Et familiefirma bestående af 10 personer, der hver dag stolt og sammen deler lidenskaben for eget arbejde. Et arbejde der har resulteret i vine der bl.a. scorer 93 point hos Wine Spectator.

 • Black Elephant Vintners

  Black Elephant Vintners

  Et top dedikeret vinhus i Franschhoek. Blev i 2019 udråbt af Wine Enthusiast Magazine som et af de 6 vinhuse man skulle besøge i Franschhoek.

 • Blackwater Wine

  Blackwater Wine

  Han beskrives af Tim Atkin som en af de wine-makers, der vil tegne udviklingen for Sydafrikansk vin og han er talrige gange blevet fremhævet som en af branchens hot young guns.

  Blackwater er etableret af Francois Haasbroek i 2010. Filosofien er at lave vin fra særligt udvalgte vinmarker fra hele Cape regionen. Vinmarker med vis karakter, som passer præcist med den vin Francois ønsker at lave. I kælderen er det minimum indblanding, eller som han siger "Det hele handler om druen, ingen wine-maker tricks - bare holde sig til basis og stor fokus på detaljen.".

  Blackwaters vine er atypiske oversøiske. Ofte lette og lyse i farven, men lad dig ikke narre, kompleksiteten er stor og hans vine sammenlignes ofte med de bedste franske.

 • Catherine Marshall Wines

  Catherine Marshall Wines

  Catherine Marshall er et ikon i Sydafrikansk vinproduktion. Hun har arbejdet i Bourgogne, Bordeaux, St. Emillion, Californien, Oregon og Australien samt selvfølgelig Sydafrika. Hun er specielt kendt for Pinot Noir som regnes for noget af det bedste oversøiske Pinot Noir i verden.

  Catherine Marshall Wines startede i 1996 som en sammenkomst, hvor Cathy og hendes venner barfodet stampede den første vin på stranden. Siden da er det gået stærkt og hendes vin findes nu på de bedste restauranter, vinhandler og er bl.a. fast i sortimentet hos British Airways First Class.

 • Champagne Monmarthe

  Champagne Monmarthe

  Storslået Champagnehus i traditionsrige Ludes ved Riems. Familien har rødder i Ludes tilbage til 1737. I 1930 beslutter familiens daværende overhoved Ernest at begynde at producere Champagne. I dag ledes huset af 6. generation Jean-Guy Monmarthe.

  Monmarthe er internationalt anderkendt og opnår konstant flotte anmeldelser i bl.a. Guide Hacette des vins. De er meget "low-key" med deres markedsføring, men tag ikke fejl af kvaliteten; årgang 2009 blev af Gambero Rossos vineksperter vurderet højere end langt dyrere årgangs-champagner fra berømte huse som Pol Roger, Bollinger, Deutz og Billecart-Salmon.

  Familien råder over 17 hektar 1. Cru vinmarker ved landsbyerne Ludes og Taissy i hjertet af Montagne de Reims. Champagne Monmarthe hører til de såkaldte ”vignerons indépendants” (uafhængige vinbønder) – dvs. vinbønder med egne marker, der selv står for alle etaper af produktionen og markedsføringen af champagne. Med deres formidable markbesiddelser og tæt på 200 års erfaring, er kvaliteten i top og vingården har desuden opnået ”Haute Valeur Environnementale” certificering – en udmærkelse der kræver en stor indsats af vingården mht. miljøvenlig drift, beskyttelse og øgning af biodiversiteten i markerne og CO2-venlig produktion med mere.

 • Clos D'Agon
 • Codisi
 • Domaine du Grapillon d'Or
 • Domaine ECKLE Jean-Paul & Fils
 • Fable Mountain Vineyards
 • Johanneshof

  Johanneshof

  Et af New Zealands bedste vinhuse. Deres håndlavede vine har vundet utallige priser internationalt blandt andet Six Nations Wine Challenge. Johanneshof er hjemhørende i Marlborough.

  Johanneshof er medlem af New Zealand Sustainable Winegrowing.

 • Kopke
 • La Vierge Wines

  La Vierge Wines

  Den unge vingård ligger i smørhullet Hemel en Aarde (Himmel på jord) - et af Sydafrikas sydligste og køligste vindistrikter. Her nyder druerne godt af en lang sommer med moderate temperaturer takket være Atlanterhavets kølende effekt og området er derfor kendt for at producere nogle af verdens bedste koldklima vine. La Vierge er nabo til Hamilton Russell - et af Sydafrikas bedste vinhuse og deres vinmarker er plantet på bjergskråninger med samme type ler og skiferholdige jord.

   

  Dalen omtales som en bid af Paradisets Have og La Vierge har derfor opkaldt deres vine efter bibelske temaer. Allerede efter få årgange har La Vierge opnået stor respekt for deres fremragende koldklima-vine, hvor især deres nærmest burgundiske Pinot Noir og Chardonnay-vine høster stor anmelderros verden over.

 • Le Lude

  Le Lude

  Enestående vinhus i Franschhoek som kun producerer mouserende Methode Cap Classique vine. Huset er relativt nyt og havde sin første høst i 2012. Men allerede nu har Le Lude høstet flotte anmeldelser i Sydafrika og globalt.

 • Le Riche
 • Maison Doré
 • Muschi Alti

  Muschi Alti

  Muschi Alti er en mindre vingård, der ligger i det smukke sydlige Toscana ud mod havet. Gården ligger ca. 700 meter over havets overflade og er med sin let sandede og stenende jord ideel til vindyrkning. Den er ejet af 2 brødre og det er Silvestro, som står for fremstillingen af deres vin.

  Tidligere var jorden ejet af Marquis Tolomei som blev udødeliggjort i Dante's "Den guddommelige komedie".

 • Rijk's

  Rijk's

  "Up and coming" producent i Tulbagh i den centrale Cape/ Swartland region. Rijks har specialiseret sig i druerne Pinotage, Chenin Blanc og Shiraz. Rijks er startet af Neville Dorrington tilbage i 1996. Neville havde arbejdet i 20 år inden for læderindustrien og havde lyst at prøve noget nyt. Derfor rykkede han og familien til den på det tidspunkt i vinverdenen ukendte Tulbagh. Her slog de sig ned på en gård, hvor der aldrig havde været dyrket vin før. Men analyserne viste, at forholdene var idelle til dyrkning med lavt udbytte og høj kvalitet. Idag anses Rijks for et af de absolut bedste Pinotage huse i verden. De er et af blot to huse, som har opnået 10 ABSA Top 10 priser.

  Læs mere om Rijks

 • Survivor Wines

  Survivor Wines

  Föreställ dig en Nguni-ko som reser genom Swartland på baksidan av en lastbil, på väg till en auktion. Plötsligt ser hon en vacker vingård och utan att tveka hoppar hon av. Odlaren hittar senare henne på bete bland vinrankorna och namnger hennes överlevande.

  I Ngunis sanna anda börjar våra viner också med ett språng i vingården. Vi hämtar druvor inte bara från Swartland, utan också från Elgin Valley, Stellenbosch, Darling, Tradouw och Hemel-en-Aarde. Detta mångsidiga utbud av regioner ger unik komplexitet och mångfald till vinerna i SURVIVOR-serien. Vår vinmakare har diskuterat intensivt vilka regioner som har den perfekta balansen mellan nederbörd, lera, skiffer och granitinnehåll. Resultatet är att genom att öppna en flaska SURVIVOR kan du uppleva essensen av dessa terroirer.

  Precis som Nguni-kon som inspirerade dem, är SURVIVOR Wines distinkt sydafrikanska. Så ta en klunk och smaka på essensen av vårt vackra land.

 • Yardstick

  Yardstick

  Yardstick er Adam Masons eget kærlighedsprojekt, som han har lavet ved siden af at arbejde som winemaker på Mulderbosch.