Levering

Vi bestræber os på at afsende dine varer hurtigst muligt efter modtagelsen af din ordre, men da vi ønsker at holde dine leveringsomkostninger lave, kan vi ikke garantere en fast periode.

I hastetilfælde bedes du ringe til os, så finder vi en løsning.

Ved pakkeshoplevering gør vi opmærksom på, at vi ikke kan forhindre at kurerfirmaet vælger at ændre pakkeshoppen, hvis den valgte pakkeshop er fuld. Se vores kundevilkår.

Hvis du har valgt levering til hjemmet "HJEM" bedes du angive i kommentarfeltet, hvor pakken kan stilles. Pakken skal kunne stilles f.eks. ved fordøren, i carporten eller lignende. Der gøres i den forbindelse opmærksom på, at det er kundes eget ansvar, når der gives fuldmagt til dette. Hvis du bor i en etageejendom, hvor kurer ikke har adgang, bør du derfor overveje Burd aftenlevering eller Pakkeshop.

Gratis fragt?

Ja, ved køb over kr. 495,- sender vi gratis til pakkeshop, privat- eller erhvervsadresse.

Derudover tilbyder vi at du kan hente gratis fra et aftalt opsamlingssted i Silkeborg, Århus, Ålborg eller Frederiksberg. Leveringstiden vil svinge - sjældent over en uge, så ring og hør hvad vi kan gøre, så du i stedet kan bruge dine penge på noget fornuftigt - som for eksempel god vin!