Filter By

Drue

Drue

Brand

Brand

Årgang

Årgang

Land

Land

Region

Region

Price

Price

  • DKK75.00 - DKK189.00

Showing 1-10 of 10 item(s)

Active filters

Noir (Shiraz)

Price DKK169.00

En Blackwater classic fra Swartland. Vinen er lavet på 92% ...

Features
Wine Spectator
Tim Atkin
Platters Wine Guide
Decanter

En Blackwater classic fra Swartland. Vinen er lavet på 92% Shiraz og resten Carignan og Grenache. Vinen lægger på gamle fade i 26 måneder før den aftappes ufiltreret på flaske. Meget lidt fad i smagen og derfor absolut ikke som de fleste oversøiske Shiraz' - tænk mere Rhone. Et super godt glas vin til prisen.

Rijks Pinotage Syrah...

Price DKK189.00

En verdens nyhed fra Rijks. De har begået en fantastisk ble...

Features
Tim Atkin

En verdens nyhed fra Rijks. De har begået en fantastisk blend med hovedvægten på Pinotage (67%) og resten Syrah. En vin der leder tanker hen på de bedste Rhone vin, men til en helt anden pris. Masser af mørk chokolade og bær i smagen med et hint af lavendel i duften. Et godt valg til den særlige lejlighed.

Spotswood Shiraz

Price DKK79.00

Lækker kraftig Shiraz rødvin fra det lille familiehus i Ste...

Features
Platters Wine Guide
JyllandsPosten

Lækker kraftig Shiraz rødvin fra det lille familiehus i Stellenbosch. God fylde med smag af modne bær og lidt peberkrydret eftersmag - dejlig.

La Vierge Anthelia

Price DKK115.00

En fantastisk klodklima Shiraz fra Hemel-en-Aarde (Himmelen...

Features
Tim Atkin
Platters Wine Guide

En fantastisk klodklima Shiraz fra Hemel-en-Aarde (Himmelen på Jorden). Håndhøstet tidligt om morgenen af to gange. En tidlig plukning for at give frugt og friskhed. En senere for kraft og fylde. En kompleks vin med dufte af blommer og rosin. Smag af kirsebær med peber og lidt kanel. Lækker fyldig smag.¬†

Domaine De Grangeneuve...

Price DKK140.00

Denne er prestigevinen fra Domaine Grangeneuve beliggende i...

Features
Decanter

Denne er prestigevinen fra Domaine Grangeneuve beliggende i området Grignan-les Adhmar i det midterste af Rhone, produceret af 95 % Syrah, primært gamle stokke samt 5 % Grenache stokke fra ca. 1960 og lagret 14 måneder på egetræsfade, dejlig kraftig vin, som vi er glade for at ha‚Äô fået med i vores sortiment. Kan fint drikkes indtil 2020.

Domaine Louis Cheze...

Price DKK160.00

Dejlig frugtrig og fyldig rødvin med masser af næse, produc...

Dejlig frugtrig og fyldig rødvin med masser af næse, produceret på op til 25 år gamle rene syrah stoke, lagret på egetræs fade. Den har ydelse på ca. 35 hl/ha og man filtrerer ikke vinen. Vinen går fint til rødt kød og oste.