Viser 1-10 af 10 element(er)

Aktive filtre

Noir (Shiraz) Noir (Shiraz)
  • Ny

Noir (Shiraz)

Pris 135,20 kr.

En Blackwater classic fra Swartland. Vinen er lavet på 92% Shiraz og resten Carignan og Grenache. Vinen lægger på gamle fade i 26 måneder før den aftappes ufiltreret på flaske. Meget lidt fad i smagen og derfor absolut ikke som de fleste oversøiske Shiraz' - tænk mere Rhone. Et super godt glas vin til prisen.

Rijks Pinotage Syrah Blend
  • Ny

Rijks Pinotage Syrah...

Pris 144,00 kr.

En verdens nyhed fra Rijks. De har begået en fantastisk blend med hovedvægten på Pinotage (67%) og resten Syrah. En vin der leder tanker hen på de bedste Rhone vin, men til en helt anden pris. Masser af mørk chokolade og bær i smagen med et hint af lavendel i duften. Et godt valg til den særlige lejlighed.

Spotswood Shiraz
  • Ny

Spotswood Shiraz

Pris 63,20 kr.

Lækker kraftig Shiraz rødvin fra det lille familiehus i Stellenbosch. God fylde med smag af modne bær og lidt peberkrydret eftersmag - dejlig.

La Vierge Anthelia
  • Ny

La Vierge Anthelia

Pris 92,00 kr.

En fantastisk klodklima Shiraz fra Hemel-en-Aarde (Himmelen på Jorden). Håndhøstet tidligt om morgenen af to gange. En tidlig plukning for at give frugt og friskhed. En senere for kraft og fylde. En kompleks vin med dufte af blommer og rosin. Smag af kirsebær med peber og lidt kanel. Lækker fyldig smag.¬†

Rijks Private Cellar Shiraz...
  • Ny

Rijks Private Cellar...

Pris 127,20 kr.

Krydret¬†og saftig Shiraz fra Rijks. Smagen er af blommer og mørke bær og lidt kanel. En kompleks og elegant vin der kan gemmes op til 17 år. Denne årgang er en af de bedste fra Rijks.

Domaine De Grangeneuve La...
  • Ny

Domaine De Grangeneuve...

Pris 96,00 kr.

Denne er prestigevinen fra Domaine Grangeneuve beliggende i området Grignan-les Adhmar i det midterste af Rhone, produceret af 95 % Syrah, primært gamle stokke samt 5 % Grenache stokke fra ca. 1960 og lagret 14 måneder på egetræsfade, dejlig kraftig vin, som vi er glade for at ha‚Äô fået med i vores sortiment. Kan fint drikkes indtil 2020.

Domaine Louis Cheze Ro-Ree...
  • Ny

Domaine Louis Cheze...

Pris 128,00 kr.

Dejlig frugtrig og fyldig rødvin med masser af næse, produceret på op til 25 år gamle rene syrah stoke, lagret på egetræs fade. Den har ydelse på ca. 35 hl/ha og man filtrerer ikke vinen. Vinen går fint til rødt kød og oste.