Previous
Next

Le Riche Cabernet Sauvignon

Elskere af god værdi Stellenbosch Cabernet Sauvignon er altid utålmodige efter den nye Christo Le Riches pan-regionale cuvée. Tim Atkin, Master of Wine.

En fænomenalt Stellenbosch Cabernet Sauvignon. Med en maritim indflydelse, der adskiller den, men alligevel med et fint nik til Bordeaux. Modne kirsebær og friske blommer balanceres på næsen af vanilje og også cedertræ. Smagen har frodige lag af frugt og krydderier plus glatte fløjlsbløde tanniner sammen med en fast struktur og lang finish.

Quantity Discount Unit price Buy
1 - 189,00 kr  
6 30,00 kr 159,00 kr  
189,00 kr
Vintage

SE VAD ANDRA KUNDER ÄVEN HAR KÖPT...​​...

Frugten kommer fra en række forskellige steder lige fra den sandede grusjord i Firgrove- og Raithby til sand-/leret granitjord i Jonkershoek. En blanding af Stellenbosch Cabernet Sauvignon, der viser de mange forskellige terroirs, der findes, alle høstet i hånden med optimal modenhed. Fem dages gæring i åbne betontanke med temperaturkontrol og regelmæssig manuel dykning og pump-over. Den malolaktiske konvertering blev udført i betontanke, hvorefter vinen blev overført til 225L franske egetræsfade (25% ny eg), hvor den blev modnet i 20 måneder.

Årgang 2021
Drue Cabernet Sauvignon
Alkohol % 14 %
Region Stellenbosch
Land Sydafrika
Lagring 22 måneder på fransk eg
Vintype Rødvin
Tim Atkin 93 point
Decanter
Volume 750 ml
Mindste køb 1
Kommentarer (0)

Köper du för 995 DKK eller mer behöver du inte betala frakt hos oss.

Vi erbjuder att skicka ditt vin hem till dig. Leverans sker inom Bolagets normala öppettider. Det måste finnas en person över 18 år närvarande vid leveranstillfället.

Se hvad andre kunder også har købt...

Fra samme vingård...