Viser 1-12 af 14 element(er)

Aktive filtre

Monmarthe Privilége...

Pris 259,00 kr.

Det gode liv hældt på flaske - sådan vil mange beskrive Cha...

Decanter Bronze
Vivino 3.9 (Dec. 2018)
Guide Hachette 2 af 3 mulige stjerner hos Guide Hachette 2017

Det gode liv hældt på flaske - sådan vil mange beskrive Champagne og Monmarthe Privilege er et fantastisk eksempel herpå. Vinen er lavet af halvt/halvt Pinot Noir og Chardonnay. Ligger 3 år på flaske inden den sendes på markedet. Tynde fine bobler med duft af fersken og havtorn i smagen også lidt honning og kirsebær.

Monmarthe Rose de...

Pris 225,00 kr.

Lækker rose lavet på druerne Pinot Noir, Pinot Meunier og C...

Lækker rose lavet på druerne Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay. Duft af jordbær og solbær med en fin let krydret anis og modne pærer smag - verden set fra en lyserød sky.

Monmarthe Privilége...

Pris 525,00 kr.

Det gode liv hældt på flaske - sådan vil mange beskrive Cha...

Guide Hachette Stjerne

Det gode liv hældt på flaske - sådan vil mange beskrive Champagne og Monmarthe Privilége er et fantastisk eksempel herpå. Vinen er lavet af halvt/halvt Pinot Noir og Chardonnay. Ligger 3 år på flaske inden den sendes på markedet. Tynde fine bobler med duft af fersken og havtorn i smagen også lidt honning og kirsebær.

Magnum flasker indeholder 1,5 liter.

Monmarthe Secret de...

Pris 220,00 kr.

Det lille Champagnehus fra Ludes ved Reims drives i dag af ...

Decanter Bronze medalje 2019
Guide Hachette Stjerne (2017)

Det lille Champagnehus fra Ludes ved Reims drives i dag af 6. generation i familien Monmarthe. Monmarthe dyrker selv deres druer, som har klassifikationen Premier Cru. Her er en frisk tilgængelig Champagne med flotte bobler og en fin aroma af havtorn og fersken. Vinen ligger 2 år i kælderen inden den er udviklet og sendes på markedet.

Monmarthe Coup de...

Pris 269,00 kr.

Ekstra tør top Champagne fra Monmarthe. Der er kun brugt vi...

Wine Orbit 93+ /100 point

Ekstra tør top Champagne fra Monmarthe. Der er kun brugt vingårdens egne druer til denne fantastiske vin. Blanding af 3 års høst. Malolaktisk fermentering i ståltank.

Monmarthe G. Doré...

Pris 250,00 kr.

Premier cru Champagne fra Lude nær Reims. Vine er cuvee nat...

Guide Hachette 1 stjerne

Premier cru Champagne fra Lude nær Reims. Vine er cuvee nature, hvilket betyder at der ikke er tilsat sukker til vinen (dosage). Til trods har vinen en let sødme ved første smag. Et dejligt uforpligtende glas og perfekt til en let snack.

Monmarthe Privilegé...

Pris 1.200,00 kr.

Det gode liv hældt på flaske - sådan vil mange beskrive Cha...

Decanter Bronze
Guide Hachette 2 af 3 mulige stjerner hos Guide Hachette 2017

Det gode liv hældt på flaske - sådan vil mange beskrive Champagne og Monmarthe Privilege er et fantastisk eksempel herpå. 

Vinen er lavet af halvt/halvt Pinot Noir og Chardonnay. Ligger 3 år på flaske inden den sendes på markedet. Tynde fine bobler med duft af fersken og havtorn i smagen også lidt honning og kirsebær.

Leveres i flot trækasse.