Filtrer efter

Drue

Drue

Mærker

Mærker

Land

Land

Region

Region

Pris

Pris

  • 225,00 kr. - 1.200,00 kr.

Viser 1-12 af 16 element(er)

Aktive filtre

Monmarthe Secret de...

Pris/ stk 245,00 kr.

Det lille Champagnehus fra Ludes ved Reims drives i dag af ...

Decanter Bronze medalje 2019
Guide Hachette Stjerne (2017)
Udemærkelser El Mundo Vino (16,5): "A very good, balanced wine with complex fruit flavors and clear structure"

Det lille Champagnehus fra Ludes ved Reims drives i dag af 6. generation i familien Monmarthe. Monmarthe dyrker selv deres druer, som har klassifikationen Premier Cru. Her er en frisk tilgængelig Champagne med flotte bobler og en fin aroma af havtorn og fersken. Vinen ligger 2 år i kælderen inden den er udviklet og sendes på markedet.

G. Doré Cuvée Nature...

Pris/ stk 250,00 kr.

Premier cru Champagne fra Lude nær Reims. Vine er cuvee nat...

Guide Hachette 1 stjerne
Udemærkelser 2 stjerner: Bettane & Desseauve des Vins de France 2017

Premier cru Champagne fra Lude nær Reims. Vine er cuvee nature, hvilket betyder at der ikke er tilsat sukker til vinen (dosage). Til trods har vinen en let sødme ved første smag. Et dejligt uforpligtende glas og perfekt til en let snack. Doré er certificeret HVE, hvilket er en bæredygtigt tilgang til vindyrkning.

Monmarthe Millesine...

Pris/ stk 399,00 kr.

Fantastisk Champagne fra Monmarthes ældste marker Mont Joye...

Decanter 92 point

Fantastisk Champagne fra Monmarthes ældste marker Mont Joyeux and Champ Richard. Fyldig smag af tropisk frugt og granny smith i afslutningen. Champagnen har ikke gennemgået malolaktisk gæring.

Monmarthe Privilége...

Pris/ stk 299,00 kr.

Det gode liv hældt på flaske - sådan vil mange beskrive Cha...

Decanter Bronze
Vivino 4,0 (bedste 3% Champagne)
Guide Hachette 2 af 3 mulige stjerner hos Guide Hachette 2017

Det gode liv hældt på flaske - sådan vil mange beskrive Champagne og Monmarthe Privilege er et fantastisk eksempel herpå. Vinen er lavet af halvt/halvt Pinot Noir og Chardonnay. Ligger 3 år på flaske inden den sendes på markedet. Tynde fine bobler med duft af fersken og havtorn i smagen også lidt honning og kirsebær.

Monmarthe Rose de...

Pris/ stk 299,00 kr.

Lækker rose lavet på druerne Pinot Noir, Pinot Meunier og C...

Vivino 4.0
Udemærkelser Sølv Medalje - Mondial International du Rosé 2015

Lækker rose lavet på druerne Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay. Duft af jordbær og solbær med en fin let krydret anis og modne pærer smag - verden set fra en lyserød sky.

Monmarthe Millésimé...

Pris/ stk 345,00 kr.

2012 var et af de bedste år i Champagne i nyere tid. Decant...

2012 var et af de bedste år i Champagne i nyere tid. Decanter Magazine har klassificeret det som et 5/5 år. Fra Monmarthes marker i Les Carelles, Saint Marc. Smag af ristet brød og moden frugt. Lang eftersmag. 

G. Dore Blanc de Blanc...

Pris/ stk 349,00 kr.

En stilsikker Blanc de Blanc Champagne fra gamle vinstokke....

En stilsikker Blanc de Blanc Champagne fra gamle vinstokke. Doré er gået efter en vin der tydeligt afspejler vinen terroir. Nå vinen er manuelt med hænderne er den nænsomt presset inden gæring. Vinen har derefter lagret 3 måneder på egefade inden den har fået lov at udvikle sine elegante bobler gennem hele 5 år på flasken. Det er en elegant, men blød og imødekommende Champagne, der passer perfekt til fisk og skaldyr sågar sushi.

Monmarthe Coup de...

Pris/ stk 349,00 kr.

Ekstra tør top Champagne fra Monmarthe. Der er kun brugt vi...

Wine Orbit 93+ /100 point
DinVinGuide 91 point "Dejlig syre, fokus og renhed"
Udemærkelser Bob Campbell, “Stylish champagne in a truly dry style. Sophisticated and complex with impressive power.” 95/100 pts

Ekstra tør top Champagne fra Monmarthe. Der er kun brugt vingårdens egne druer til denne fantastiske vin. Blanding af 3 års høst. Malolaktisk fermentering i ståltank.

Monmarthe Les...

Pris/ stk 349,00 kr.

Enkelt marks Premier cru Champagne lavet på Pinot Noir. Min...

Enkelt marks Premier cru Champagne lavet på Pinot Noir. Minimal kontakt med drueskallerne skaber denne fantastiske hvide Champagne fra de røde Pinot Noir druer. Lagring 6 måneder på egefade giver vinen en lækker afrundet struktur og de 3 år på flasken skaber en forfinet elegant boble En god partner til f.eks. fasan eller fed fisk.