Viser 1-10 af 10 element(er)

Aktive filtre

Kopke Colheita 1999

Pris 215,00 kr.

Colheitas modner i mindst 7 år på fade, inden de, efter Por...

Wine Spectator 92 pts.
Jamie Goode 94 pts.

Colheitas modner i mindst 7 år på fade, inden de, efter Portvinsinstituttets godkendelse, tappes på flaske og derefter er drikkeklare. Efter 18 års lagring i Kopke’s kældre i Vila Nova de Gaia præsenterer denne årgangs-tawny sig med silkeblød, moden fylde. Næsen er krydret med en let røget og ristet sødmefuld duft af tørrede frugter, så som rosin og sveske. Kopke Colheita 1999 udfolder sig i munden med stor smagsfylde med moden frugt og en herlig balance mellem syre, frugt og en ikke alt for dominerende sødme.

 

Den lange lagring på træfade har bortslebet al garvesyre og primær frugt. I stedet står man tilbage med en luksuøs, raffineret og flydende version af brunsviger.

Quinta da Valeira 10...

Pris 145,00 kr.

Yndefuldt modnet tawny portvin der efter en lang lagring ho...

Yndefuldt modnet tawny portvin der efter en lang lagring hos producenten nu fremstår perfekt afrundet og drikkeklar.¬†Uimodståelige, sødmefulde aromaer af puddersukker, valnødder, kanel, appelsinskal, kandis og rosiner giver en intens portvinsoplevelse. Syren og alkoholen balancerer helheden, så den trods sødmen fremstår elegant.

Andresen Colheita 1980...

Pris 445,00 kr.

Andresen er et lille, portugisiske ejet portvinshus med dan...

Andresen er et lille, portugisiske ejet portvinshus med danske rødder, der har produceret denne smukke Colheita 1980. I dette snapshot fra 1980 kan man glæde sig over moscovadosukker, valnødder, figen, appelsin, kanel og ristet træ samt en finish med suveræn længde. De mange års fordampning giver stor koncentration, mens de mange års oxidative lagring giver en fantastisk dybde og kompleksitet.

Kopke Vintage 2002

Pris 350,00 kr.

Kopke Vintage 2002 er en mørk og tætpakket vintage port, pr...

Kopke Vintage 2002 er en mørk og tætpakket vintage port, præget af frugtsødme med aromaer af hyldebær, blåbær, lakrids, chokolade og peber. I en ikke specielt hypet årgang har Kopke begået et kanonslag af en vintage port, der oser af klasse og skifferpræg. Man finder både stor koncentration såvel som en kompleksitet, der ganske enkelt ikke er i ny-frigivne vintage ports.

Kopke Colheita 1978

Pris 549,00 kr.

Denne dugfriske og ordreaftappede 2018-version har tilbragt...

Denne dugfriske og ordreaftappede 2018-version har tilbragt 40 år på fade, hvor lagringen har bidraget med en langsom, harmonisk modning af vinen. Væk er hvalpefedtet og tilbage et resultat af lagring - her er ingen primærfrugt tilbage, helt som det skal være med denne vintype. En fremragende længde på eftersmagen betyder, at man nyder denne vin i minutter efter sidste slurk er drukket.

Kopke 30 Years Old

Pris 549,00 kr.

En verdensklasse portvin fra Portugals ældste vinhus. Farve...

En verdensklasse portvin fra Portugals ældste vinhus. Farven er lys mahogni grønne reflekser og en næsten gennemsigtig kant med tydeligt alderspræg og en aroma, hvor rancio-aromaerne balancerer julekrydderier, rosiner, syltet figen og citronskal. Tawny med så megen alder kræver lidt mere af smageren, men giver omvendt også meget tilbage, hvis man giver vinen den fortjente opmærksomhed.

Kopke 10 Years

Pris 145,00 kr.

En klassisk tawny i referenceklassen, mahognifarvet med let...

Decanter 94 point

En klassisk tawny i referenceklassen, mahognifarvet med let alderspræg med en aroma af moden frugt, lys karamel og puddersukker med tørrede noter af figen og valnød.
Smagen er harmonisk og kraftig med fasthed og med moden frugt og lang sødmefuld afsked. En æterisk 'løftet' syre holder en suveræn balance, der udligner sødmen og ikke mindst bidrager med spændstighed og kompleksitet.

Cruz Vintage 1999

Pris 199,00 kr.

Cruz Vintage 1999 er fra det yngre, men til gengæld store p...

Cruz Vintage 1999 er fra det yngre, men til gengæld store portvinshus, Gran Cruz Porto. Mens ung vintage port er dyster og ekstraktrig og præget af alkoholens varme og rustikke struktur, så har vintage port som denne med ca. 20 år på bagen udviklet en afrundet, svesket stil, hvor ungdommens garvesyrer har forladt manegen til fordel for en blød, elskelig portvinvin.