Viser 1-12 af 12 element(er)

Aktive filtre

Kopke Colheita 1999

Pris 230,00 kr.

Colheitas modner i mindst 7 år på fade, inden de, efter Por...

Wine Spectator 92 pts.
Jamie Goode 94 pts.
Udemærkelser Wine Anorak: 94 pts. - CellarTracker: 91 pts.

Colheitas modner i mindst 7 år på fade, inden de, efter Portvinsinstituttets godkendelse, tappes på flaske og derefter er drikkeklare. Efter 18 års lagring i Kopke’s kældre i Vila Nova de Gaia præsenterer denne årgangs-tawny sig med silkeblød, moden fylde. Næsen er krydret med en let røget og ristet sødmefuld duft af tørrede frugter, så som rosin og sveske. Kopke Colheita 1999 udfolder sig i munden med stor smagsfylde med moden frugt og en herlig balance mellem syre, frugt og en ikke alt for dominerende sødme.

 

Den lange lagring på træfade har bortslebet al garvesyre og primær frugt. I stedet står man tilbage med en luksuøs, raffineret og flydende version af brunsviger.

Gould Campbell Vintage...

Pris 545,00 kr.

Lækker moden og mørk vintage fra det over 200 år gamle port...

Wine Spectator 92 point
Robert Parker 92 point
Udemærkelser 92 point For the Love of Port

Lækker moden og mørk vintage fra det over 200 år gamle portvinshus.

Quinta da Valeira 10...

Pris 145,00 kr.

Yndefuldt modnet tawny portvin der efter en lang lagring ho...

Yndefuldt modnet tawny portvin der efter en lang lagring hos producenten nu fremstår perfekt afrundet og drikkeklar.¬†Uimodståelige, sødmefulde aromaer af puddersukker, valnødder, kanel, appelsinskal, kandis og rosiner giver en intens portvinsoplevelse. Syren og alkoholen balancerer helheden, så den trods sødmen fremstår elegant.

Kopke Vintage 2002

Pris 350,00 kr.

Den perfekte 18-års fødselsdagsgave, som fødselaren kan gem...

Den perfekte 18-års fødselsdagsgave, som fødselaren kan gemme i mange år til en særlig lejlighed.

Kopke Vintage 2002 er en mørk og tætpakket vintage port, præget af frugtsødme med aromaer af hyldebær, blåbær, lakrids, chokolade og peber. I en ikke specielt hypet årgang har Kopke begået et kanonslag af en vintage port, der oser af klasse og skifferpræg. Man finder både stor koncentration såvel som en kompleksitet, der ganske enkelt ikke er i ny-frigivne vintage ports.

Kopke 30 Years Old

Pris 599,00 kr.

En verdensklasse portvin fra Portugals ældste vinhus. Farve...

En verdensklasse portvin fra Portugals ældste vinhus. Farven er lys mahogni grønne reflekser og en næsten gennemsigtig kant med tydeligt alderspræg og en aroma, hvor rancio-aromaerne balancerer julekrydderier, rosiner, syltet figen og citronskal. Tawny med så megen alder kræver lidt mere af smageren, men giver omvendt også meget tilbage, hvis man giver vinen den fortjente opmærksomhed.

Kopke 10 Years

Pris 145,00 kr.

En klassisk tawny i referenceklassen, mahognifarvet med let...

Decanter 94 point

En klassisk tawny i referenceklassen, mahognifarvet med let alderspræg med en aroma af moden frugt, lys karamel og puddersukker med tørrede noter af figen og valnød.
Smagen er harmonisk og kraftig med fasthed og med moden frugt og lang sødmefuld afsked. En æterisk 'løftet' syre holder en suveræn balance, der udligner sødmen og ikke mindst bidrager med spændstighed og kompleksitet.

Cruz Vintage 1999

Pris 199,00 kr.

Cruz Vintage 1999 er fra det yngre, men til gengæld store p...

Cruz Vintage 1999 er fra det yngre, men til gengæld store portvinshus, Gran Cruz Porto. Mens ung vintage port er dyster og ekstraktrig og præget af alkoholens varme og rustikke struktur, så har vintage port som denne med ca. 20 år på bagen udviklet en afrundet, svesket stil, hvor ungdommens garvesyrer har forladt manegen til fordel for en blød, elskelig portvinvin.

Kopke Colheita 1979

Pris 699,00 kr.

Efter intet mindre end 4 årtiers lagring på store træfade h...

Udemærkelser 96 points International Wine & Spirits

Efter intet mindre end 4 årtiers lagring på store træfade hos colheita-specialisten Kopke fremstår denne colheita 1979 nu perfekt drikkemoden, meget aromatik og elegant. 

 

Nyd den klassiske Kopke-stil med æteriske aromaer af rosin, nødder, moscovado-sukker med syltet appelsinskal og den spændstige syrefriskhed, der gør vinen ’vægtløs’ og koncentreret på samme tid. Sødmen balanceres på fornem vis af syren, og eftersmagen har den exceptionelle længde, der altid overrasker nybegyndere i denne portvinskategori.

Kopke Colheita 1967

Pris 1.099,00 kr.

For 50 år siden blev denne vin fodtrådt i granit-lagares og...

Robert Parker 95 point
Jamie Goode 95 point

For 50 år siden blev denne vin fodtrådt i granit-lagares og efter endt vinifikation transporteret til og lagt på store fade i Vila Nova de Gaia. Siden da har denne Colheita Port ligget på træfade og er først i 2017 blevet tappet og frigivet til salg.

Kopke Colheita 1967 er mesterlig vin, der har alderens dybde og endeløse eftersmag, men også balance, friskhed og elegance – dette er ikke en ’mere-af-de-hele-vin’. Moscovadosukker, dybe nøddetoner og krydret træ spiller op til syltet citrusskal og den flygtige syre, der holder ca. 140 gram restsukker pr liter i skak.

Kopke Colheita 2003

Pris 300,00 kr.

Dette er en kvalitetsportvin som har fortjent indpas hos vi...

Udemærkelser 96 points International Wine Challenge

Dette er en kvalitetsportvin som har fortjent indpas hos vinentusiasterne med fremragende kompleksitet, balance og drikkeglæde.

Ved produktionen af de lagrede portvine trækker Kopke på husets århundredlange erfaringer med fadlagrede portvine, hvor de tilhører en lille, eksklusiv elite.

For en colheita kræver det mindst 7 års lagring på træfade før frigivelse. Denne Colheita 2003 er fadlagret 12 år inden aftapning; et tidsrum der i den grad har sat sit præg på vinen.

Pocheret pære, lak, karamel, ristede valnødder, lidt røg og citrusskal matches af en gylden syre, så helheden fremstår med den rette tyngde. Eftersmagen har forbilledlig længde.

Quinta da Boeira...

Pris 145,00 kr.

Efter 16 års lagring på egefade blev Quinta da Boeira Colhe...

Efter 16 års lagring på egefade blev Quinta da Boeira Colheita 2003 frigivet. Det er en blød, afrundet og elskelig portvin.

Denne specialitet fra Douro-dalen er kendetegnet ved at være færdig lagret fra Quinta, så den sælges i optimal og fuldmoden tilstand.

En lang oxidativ lagring der forvandler en mørk og frugtig portvin til en ravfarvet lækkerbisken af Tawny-typen.

Portvinens frugtige aromaer er afløst af sympatisk smagsblanding af nødder, brunsviger og appelsinskal.