Viser 1-9 af 9 element(er)

Aktive filtre

Quinta da Valeira 10 Years...
  • Ny

Quinta da Valeira 10...

Pris 116,00 kr.

Yndefuldt modnet tawny portvin der efter en lang lagring hos producenten nu fremstår perfekt afrundet og drikkeklar.¬†Uimodståelige, sødmefulde aromaer af puddersukker, valnødder, kanel, appelsinskal, kandis og rosiner giver en intens portvinsoplevelse. Syren og alkoholen balancerer helheden, så den trods sødmen fremstår elegant.

Andresen Colheita 1980...
  • Ny

Andresen Colheita 1980...

Pris 356,00 kr.

Andresen er et lille, portugisiske ejet portvinshus med danske rødder, der har produceret denne smukke Colheita 1980. I dette snapshot fra 1980 kan man glæde sig over moscovadosukker, valnødder, figen, appelsin, kanel og ristet træ samt en finish med suveræn længde. De mange års fordampning giver stor koncentration, mens de mange års oxidative lagring giver en fantastisk dybde og kompleksitet.

Kopke Vintage 2002
  • Ny

Kopke Vintage 2002

Pris 280,00 kr.

Kopke Vintage 2002 er en mørk og tætpakket vintage port, præget af frugtsødme med aromaer af hyldebær, blåbær, lakrids, chokolade og peber. I en ikke specielt hypet årgang har Kopke begået et kanonslag af en vintage port, der oser af klasse og skifferpræg. Man finder både stor koncentration såvel som en kompleksitet, der ganske enkelt ikke er i ny-frigivne vintage ports.

Kopke Colheita 1978
  • Ny

Kopke Colheita 1978

Pris 439,20 kr.

Denne dugfriske og ordreaftappede 2018-version har tilbragt 40 år på fade, hvor lagringen har bidraget med en langsom, harmonisk modning af vinen. Væk er hvalpefedtet og tilbage et resultat af lagring - her er ingen primærfrugt tilbage, helt som det skal være med denne vintype. En fremragende længde på eftersmagen betyder, at man nyder denne vin i minutter efter sidste slurk er drukket.

Kopke 30 Years Old
  • Ny

Kopke 30 Years Old

Pris 439,20 kr.

En verdensklasse portvin fra Portugals ældste vinhus. Farven er lys mahogni grønne reflekser og en næsten gennemsigtig kant med tydeligt alderspræg og en aroma, hvor rancio-aromaerne balancerer julekrydderier, rosiner, syltet figen og citronskal. Tawny med så megen alder kræver lidt mere af smageren, men giver omvendt også meget tilbage, hvis man giver vinen den fortjente opmærksomhed.

Kopke 10 Years
  • Ny

Kopke 10 Years

Pris 116,00 kr.

En klassisk tawny i referenceklassen, mahognifarvet med let alderspræg med en aroma af moden frugt, lys karamel og puddersukker med tørrede noter af figen og valnød.
Smagen er harmonisk og kraftig med fasthed og med moden frugt og lang sødmefuld afsked. En æterisk 'løftet' syre holder en suveræn balance, der udligner sødmen og ikke mindst bidrager med spændstighed og kompleksitet.

Cruz Vintage 1999
  • Ny

Cruz Vintage 1999

Pris 159,20 kr.

Cruz Vintage 1999 er fra det yngre, men til gengæld store portvinshus, Gran Cruz Porto. Mens ung vintage port er dyster og ekstraktrig og præget af alkoholens varme og rustikke struktur, så har vintage port som denne med ca. 20 år på bagen udviklet en afrundet, svesket stil, hvor ungdommens garvesyrer har forladt manegen til fordel for en blød, elskelig portvinvin.