Filtrer efter

Pris

Pris

 • 103,00 kr. - 1.192,00 kr.

Producenter

Producenter

Årgang

Årgang

Land

Land

Region

Region

Mouserende

Underkategorier

 • Champagne

  Champagne er en lækker mousserende vin, der kommer fra Champagne-distriktet i det nordøstlige Frankrig. Den elegante, boblende vin har en lang historie bag sig, der rækker mere end 400 år tilbage. Den er ofte lavet af en blanding af Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier druer og er kendt for sine delikate bobler, tørre smag og sprøde syre. Champagne er en luksuriøs og sofistikeret vin, der er perfekt til at fejre særlige lejligheder som Nytår eller til at nyde med venner. 

  Hos Wine Guys finder du både velsmagende champagner og andre himmelske mousserende vine til yderst favorable priser. Find lige præcis den mousserende vin, der sætter prikken over i’et på din begivenhed.

  Hvad er rigtig champagne?

  Rigtig champagne er mousserende vin, der kommer fra et specifikt område af samme navn - nemlig Champagne-distriktet i Frankrig. Mange tror, at champagne er al vin, der har bobler i sig. Dette er dog en meget almindelig fejltagelse, da vin med bobler blot kaldes mousserende vin i daglig tale.

  Forskellige lande har deres egne former for mousserende vine; for eksempel har Spanien cava og Italien har prosecco. Hos Wine Guys forhandler vi både rigtig champagne fra Frankrig, men også lækre mousserende vine fra Sydafrika MCC, som har små fine bobler samt en frisk, syrlig smag.

  Hvad er forskellen på MCC, cava og champagne?

  Der er primært tre faktorer, der spiller ind, når det kommer til forskellen mellem MCC, cava og champagne. Bliv klogere på forskellighederne her:

  Oprindelsessted

  Den primære forskel på MCC, cava og champagne er, hvor vinen kommer fra. Champagne er udelukkende mousserende vin, der kommer fra Champagne-distriktet i Frankrig og opfylder de strenge krav til at sætte betegnelsen Champagne på etiketten. Vin fra andre steder i Frankrig kaldes ofte Cremant. Cava er mousserende vin, der kommer fra Catalonien i Spanien og blev til i slutningen af 1800-tallet for at skabe konkurrence til den franske champagne. MCC kommer fra Cape regionen i Sydafrika, hvor de har produceret vin siden 1600 tallet.

  Smagen

  Der er selvfølgelig smagsmæssigt forskel på MCC, cava og champagne. Både MCC og Cava er kendt for at være mere rund og blød i smagen, hvorimod champagne anbefales til dem, der nyder en mere syrlig mousserende vin. Champagnen er især kendt for sin flotte mineralitet, der skyldtes den kalkholdige undergrund i Champagne distriktet.

  Prisen

  Du kan ofte finde en budgetvenlig, men velsmagende champagne til cirka 200-250 kroner., hvorimod en MCC eller cava af høj kvalitet sagtens kan ligge på omkring 150 kr. Dette har også meget med markedsføring at gøre, hvor særligt champagneproducenter har været gode til at markedsføre champagne som en eksklusivitet. Det er en skam, da champagne sagtens kan være en større del af hverdagens små sejre og ikke kun sættes på bordet til begivenheder såsom nytår.

  Den rette champagne til din smag

  Kært barn har mange franske navne, og det har champagne naturligvis også. For at du kan investere i den rette champagne, der falder i din smag, kan du her få støvet dine franske evner af. “Brut” betyder, at en champagne er tør, hvorimod “sec” betyder, at champagnen er halvtør. Skal vi over i den anden ende af skalaen, skal du kigge efter “demi sec”, som betyder halvsød samt “doux sec”, som betyder sød. Hos Wine Guys finder du naturligvis både tørre og søde champagner i vores fantastiske udvalg af lækre, mousserende vine.

  Brut Nature – Tør: 0-3g/L sukker

  Extra Brut – Tør: 0-6g/L sukker

  Brut – Tør til et strejf af sødme: 0-12g/L sukker

  Extra Sec – Et strejf af sødme til mærkbart sødt: 12-17g/L sukker

  Sec – Mærkbart sød, men ikke helt dessertkvalitet: 17-32g/sukker

  Demi-Sec – Sødt, tag med kagen! 32-50 g/L sukker

  Doux – Meget sød, dessert i sig selv! 50+g/L sukker

  Der er flere forskellige stilarter af Champagne, herunder cuvee, blanc-de-blanc, blanc-de-noir og vintage. 

  Champagne kan modnes forskelligt afhængig af vinens kvalitet fra 2 år til årtier.

  Champagne er en alsidig vin, der passer godt til en række forskellige fødevarer, herunder fisk og skaldyr, kylling og ost. Den er også lækker i sig selv og er perfekt til at nippe og nyde. Hvis du er fan af mousserende vin, så er Champagne et must at prøve. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med et glas Champagne i dag og opdag den elegance og raffinement, der har gjort den til en elsket vin i århundreder.

 • Methode Cape Classic

  Méthode Cap Classique, også kendt som MCC, er en mousserende vin, der er fremstillet efter den traditionelle metode med gæring på flaske. Den er lavet uden for Champagne-regionen i Frankrig, men produceret efter samme metode som Champagne. MCC vine er ofte lavet af en blanding af Chardonnay og Pinot Noir druer og er kendt for deres sprøde, forfriskende smag og delikate bobler.

  MCC-vine er et luksuriøst og sofistikeret valg til enhver lejlighed, uanset om du fejrer en særlig begivenhed eller blot nyder et glas vin med venner. De er perfekte til at nippe til alene eller til at parre med en række forskellige fødevarer, herunder fisk og skaldyr, kylling og ost.

  Hvis du er fan af mousserende vin, så bør du helt sikkert give MCC en chance. Med sin elegante smag og produktionsmetode er det en mousserende vin, der helt sikkert vil imponere. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med en flaske MCC i dag, og oplev selv magien ved denne mousserende vin.

Aktive filtre

Her finder du et stort udvalg af forførende bobler fra kvalitetsproducenter fra hele verden. Der er både bæredygtige champagner fra vingårdens egne marker samt mouserende vin lavet efter Methode Traditionelle fra hele verden.