Viser 1-12 af 12 element(er)

Aktive filtre

Årets Rosékasse

Årets fantastiske Rosé smagekasse. Nu med nyt indhold. En lækker sydfransk klassiker med let sødme. En fyldig Sydafrikaner - vores mest solgte rosé. Og så en camoufleret, der forsvinder som dug for solen. Begrænset antal. GRATIS FRAGT :-)

"The Guys" smagekassen

I denne vinkasse har vi sammensat "The Guys" som er vine vi ofte vender tilbage til, og som vi ved vores kunder synes super godt om. Dette er et godt sted at starte, hvis du vil prøve sydafrikansk kvalitetsvin. Det er 6 meget forskellige vine, men alle rigtigt håndværk og virkelig god værdi for pengene - også en udemærket gaveide!

Smagekasse Rød & Hvid

Et udpluk af vores blandede sortiment. Her er kraftige vine og lette friske vine.

Hvidvin: Chenin Blanc, Sauvignion Blanc

Rødvin: Pinotage, Pinot Noir, Shiraz, og et blend

Vi håber du vil nyde kassen.

(Billedet passer ikke med faktisk indhold)

Bestseller-kassen

Her får du en kasse med 6 af vores gennem tiden bedst sælgende vine. Det er vine som har begejstret vores kunder, så de er kommet tilbage efter flere. Vi har sammensat kasse bredt, så den spænder over hvide og røde, lette og kraftige vine. Køb favoritterne samlet til en helt særlig pris.

Den Tørre Kasse

Kan du godt lide dine våde varer lidt til den tørre side? Så har vi her sammensat en smagekasse af 6 fantastiske vine, som på hver sin måde viser, hvad tørre vine kan. Vi har en 1. cru champagne "Nature" dvs. uden dosering af sødme. Vi har en Sydafrikansk vintage bobbel i verdensklasse. Herudover har vi 2 charmerende rosévine, der begge gør sig godt til mad, men er også dejlige bare for sig selv. Endelige indeholder kassen en knastør Riesling og en frisk Sauvignon Blanc.

The Italienske Kasse

En kasse med 6 fantastiske vine fra vores 2 brødre i Montecucco Silvestro og Alberto Ottonelli. På en bakketop i det sydlige Toscana lige op til Brunello og tæt på verdensberømte Sassicaia ligger familiens lille vingård. Tidligere blev det meste af vinen produceret til det lokale marked, men de sidste par år er de blevet efterspurgt internationalt og får virkelig flotte anmeldelser.

Kassen giver et indblik til deres vine med 2 "Supertoscanere" lavet på Cabernet Sauvignon og 4 flasker af deres dejlige fyldige sangiovese rødvin med familienavnet Ottonelli. 

kvartals-kasse

Er du nysgerrig på ny vin? Vil du gerne overraskes af nye indtryk og samtidig gøre et godt køb? Så er vores kvartals-kasse noget for dig. Hvert kvartal sammensætter vi en kasse med 6 spændende kvalitetsvin fra vores sortiment. 

- 6 forskellige flasker kvalitetsvin.
- Kassen vil indeholde både rødvin og hvidvin og nogle gange rosévin og mousserende vin.
- Mindst en af vinene i hver kasse vil være en international topvin med en score på 90 points eller mere fra anerkendt vinkritiker.
- I kassen vil lægge en beskrivelse af de enkelte vine og forslag til servering.
- Du får mulighed for i en begrænset periode at købe vinene til reduceret pris i vores webshop.
- Kassen sendes hjem til din fordør uden yderlig beregning.
- Der er ingen binding.

En fantastisk mulighed for at opleve ny og spændende vin.