Filtrer efter

Pris

Pris

  • 69,00 kr. - 350,00 kr.

Producenter

Producenter

Årgang

Årgang

Land

Land

Region

Region

Viser 1-6 af 6 element(er)

Aktive filtre

Terra del Capo Pinot...

Dejlig frisk vin. Baseret på druen Pinot Grigio (Pinot Gris). Let drikkelig vin, som man bliver glad af. En vin med dufte af citrus, pære og appelsinskal. Smagen er frisk, men en vis fedme. Klar eftersmag.

En super fin vin, hvis du skal nyde et glas med vennerne eller til mad som f.eks. grillet kylling eller fisk/ skaldyr.

Raised By Wolves...

Lidt af et mesterværk fra vintroldmanden Adam Mason (Mulderbosch). Vinen er lavet på den meget sjældne drue rød Semillion, som egentlig er en afart af den klassiske grønne Semillion drue. Den har en let orange farve i glasset med en forførende duft af abrikos og krydret appelsin. Tekturen er super flot og smagen slutter let saltet. En fantastisk vin, som man godt kan forstå anmelderne falder på halen over. En vin der kræver sit og er ikke for novicer.

Blackwater Pleasure...

Et unika lavet på Palomino druen. Samme drue som de laver sherry af i Spanien. Blackwaters gale eksperiment med Palomino druer fra 90 år gamle vinstokke har givet en fantastisk vin, du ikke har smagt før. Den er frisk, med let syre, svag sherry smag, men mere citrus, æble og kiwi samt de velkendte nøddeagtige noter, du kender fra sherry. Ideel til fasan, tapas og fede supper. Vinen er opkaldt efter Alfred Hitchcocks første film "Pleasure Garden", der blev frigivet i 1927 samme år vinstokkene til denne vin er plantet.

Black Elephant...

En af de bedste Semillion vine på markedet, punktum. Druer kommer fra Basil Landaus mark i Franschhoek som er en af de ældste vinmarker i hele Sydafrika, plantet i 1905. Vinen laves med den største respekt for disse druer. Håndhøstning om aftenen og opbevaring på køl til næste dag. Udsædvanligt for hvidvin, men for at få en kraftig vin tillades maceration/ første gæring i 24 timer med skallerne før presning. Samme teknik der bruges ved Orangevin. Vinen gærer herefter naturligt i 6 uger på egefade inden gæring standses og vinen modnes 12 måneder på 500L egefade.

Vi giver ordet til Master of Wine, Greg Sherwood "Superkoncentreret og bred, men dybt sensuel og teksturel, vinen afsluttes med ren hvid citrus, solbærblad og gule tropiske frugt candy-noter. En glæde at smage på en vin, der virkelig gør fuld retfærdighed over for disse hundrede år gamle vinstokke fra denne berømte vingård i Franschhoek."