Previous
Next

Blackwater Sophié

’Sophie’ er en ny tilføjelse til flokken. Hun er opkaldt efter Francois' datter, født i 2020.

Cinsaulten giver vinen en lethed og klare bærnoter, mens Cabernet Franc'en kommer med intensitet og den klassiske rustikke tørhed. Samlet duft og smagsnoter af primært hindbær og solbær efterfugt af let tobak og bitter chokolade. Smuk intens vin med fine afstemte tanniner. Vil stå flot til det meste røde kød, rustikke grønsagsretter og tørre modne oste.

Køb Rabat Pris pr flaske Køb
1 - 215,00 kr.  
6 40,00 kr. 175,00 kr.  

Pris

215,00 kr.

Antal

Årgang
0/5

Se hvad andre kunder også har købt...

Årgang 2020
Drue Cab Franc/ Cinsaut
Alkohol % 14 %
Region Stellenbosch/ Darling
Land Sydafrika
Lagring 18 måneder på fade (30% nye)
Produktion ca 1500 flasker
Vintype Rødvin
Platters Wine Guide 96 point
Volume 750 ml
Mindste køb 1

'Sophie' er en genopfindelse af en Cape-klassiker, som traditionelt involverede Cabernet Sauvignon og Cinsaut, men Francois' har præference for Cabernet Franc som giver en mere levende og lettere vin. Cabernet Franc frugten kommer fra det sydlige Stellenbosch kølet af False Bay-brisen. Cinsauten er fra Darling, som er et distrikt næsten helt omgivet af Swartland, lidt vest for Malmesbury. Det er et meget varmere og tørrere klima her, hvilket bringer dybe, modne røde frugtsmag til blandingen.

'Sophie' har allerede fået anerkendelse på sin jomfruudgivelse og har fået 5 stjerner fra Platter's Wine Guide.

Druerne blev begge håndhøstet. Cabernet Franc blev fuldstændig afstilket, mens op til 70% af Cinsaut-partierne var gæret med stilk. Efter 18-26 dage på skindet, afhængigt af partiet, blev partierne presset til to 50% nye 300L franske egetræsfade i 18 måneders lagring. Den var aftappet med kun et strejf svovl (50 ppm). Kun meget let filtrering.

Anmeldelser (0)

Hvis du køber for kr. 495 eller derover betaler vi fragten.

Vi tilbyder at sende din vin som det passer dig:

Hjem til din fordør (2-5 dage)

Til din arbejdsplads (2-5 dage)

Til en pakkeshop nær dig (2-5 dage)

Hvis du bor indenfor Burd's leveringsområde, sender vi også med dem, så du kan få leveret om aftenen, når du er hjemme. Hvis du bor på Sjælland allerede samme aften ved bestilling inden frokost.

Fra samme vingård...