Previous
Next

Fable Night Sky

Dyk ned i en fortryllende oplevelse med dette 2019 "Rhône-blend". Denne sublim kombination af grenache noir, syrah og mourvèdre er en af Sydafrikas bedste vingårdes forsøg på en klassisk Rhone GSM.

Nyd den fantastiske vin med en flot koncentration, lys frugtintensitet og friskhed. Rene, modne solbær og sorte kirsebær præsenterer sig smukt, understøttet af fine tanniner, fløjlsblød tekstur og mineralsk jordagtighed. Oplev en subtil krydret finish fra pink peberkornene, der føjer et ekstra lag af kompleksitet til denne allerede fortryllende vin. En diskret undertone af Pink Lady æbler tilføjer en forfriskende touch til denne velafbalancerede vin.

Lagret i 18 måneder i 500L egetræsfade, byder denne vin på bløde tanniner og en behagelig kompleksitet. En fornøjelig Rhône-blend, der vil glæde enhver vinelsker, med en meget lang og harmonisk finish.

Køb Rabat Pris pr flaske Køb
1 - 169,00 kr.  
6 50,00 kr. 119,00 kr.  

Pris

169,00 kr.

Antal

Årgang
0/5

Se hvad andre kunder også har købt...

Årgang 2019
Drue Grenache, Syrah, Mouvèdre
Wine-maker Tremayne Smith
Alkohol % 13 %
Region Tulbagh
Land Sydafrika
Lagring 24 måneder i 500L egefade. 20% nye.
Vintype Rødvin
Tim Atkin 91 point
Platters Wine Guide 94 point
Volume 750 ml
Mindste køb 1
Anmeldelser (0)

Hvis du køber for kr. 495 eller derover betaler vi fragten.

Vi tilbyder at sende din vin som det passer dig:

Hjem til din fordør (2-5 dage)

Til din arbejdsplads (2-5 dage)

Til en pakkeshop nær dig (2-5 dage)

Hvis du bor indenfor Burd's leveringsområde, sender vi også med dem, så du kan få leveret om aftenen, når du er hjemme. Hvis du bor på Sjælland allerede samme aften ved bestilling inden frokost.

Fra samme vingård...