Previous
Next

Survivor Syrah

Denne intensivt mørke vin har en rig og kraftfuld duft af sorte frugter med noter af nelliker, timian og hvid peber. Nu forventer man nok en eksplosiv kraftig smag, men tværtimod er vinen velstruktureret og fyldig, aromaerne er tæmmet og hviler på en lagdelt smagsoplevelse. Med en lang og vedvarende finish vil denne vin få dig til at spørge dig selv, hvorfor du ikke har købt mere.

Druer fra lavtydende, opstammede vinstokke på dybe røde jorde, samt fra bush-vinstokke på forfaldent granit i Swartland. 

Plukningen i hånden tidligt om morgenen for at sikre, at druerne ankom kølige til vineriet. Kold maceration blev udført i 24 timer inden gæring. Udtrækning ved remontage hver 4. time. Gæringen i 10 dage. Skallerne blev presset, og den let pressede vin blev blandet med fri-løb. Vinen gennemgik malolaktisk gæring i 300 og 500 liter franske egetræsfade, hvoraf 20% var nye, og blev derefter modnet i 18 måneder, inden den blev aftappet.

Køb Rabat Pris pr flaske Køb
1 - 139,00 kr.  
6 40,00 kr. 99,00 kr.  

Pris

139,00 kr.

Antal

Årgang
0/5

Se hvad andre kunder også har købt...

Årgang 2021
Drue Shiraz
Region Swartland
Land Sydafrika
Vintype Rødvin
Tim Atkin 91 point (2020)
Platters Wine Guide 90 point (2020)
IWSC 94 point
Volume 750 ml
Mindste køb 1
Mundus Vini Guld medalje
Anmeldelser (0)

Hvis du køber for kr. 495 eller derover betaler vi fragten.

Vi tilbyder at sende din vin som det passer dig:

Hjem til din fordør (2-5 dage)

Til din arbejdsplads (2-5 dage)

Til en pakkeshop nær dig (2-5 dage)

Hvis du bor indenfor Burd's leveringsområde, sender vi også med dem, så du kan få leveret om aftenen, når du er hjemme. Hvis du bor på Sjælland allerede samme aften ved bestilling inden frokost.

Fra samme vingård...