Ny
Previous
Next

Badenhorst Cinsault Ramnasgras

Cinsault var engang arbejdshesten i den sydafrikanske vinindustri, men i løbet af de sidste par årtier er dens stjerne falmet til fordel for sorter som Shiraz og lignende. Vinen besidder intens frugt i det røde bær spektrum, jordagtighed og dejlige krydderier. Ganen er lækker med gennemsigtighed af frugtsmage, ret syre og blide tanniner.

Vinmarken blev plantet i 1964 på jordbunde af nedbrudt granit. Vingården har en sydøstvendt eksponering og dækker 1,6 ha.

Druerne sorteres omhyggeligt i marken og transporteres i små kasser til en kølecontainer, hvor de får lov at køle natten over. Hele klaser fermenteres i gamle, brugte træfade og pumpes over én gang dagligt. Når gæringen er næsten fuldført, presses druerne, og vinen overføres til en stor foudre i 12 måneder. Denne vin blev tappet direkte med sine grove bundfald.

Antal

Pris

269,00 kr.
215.2 ekskl. moms
Årgang

Se hvad andre kunder også har købt...

Årgang 2020
Drue Cinsault
Land Sydafrika
Lagring 12 måneder
Vintype Rødvin
Volume 750 ml
Mindste køb 1
Anmeldelser (0)

Hvis du køber for kr. 495 eller derover betaler vi fragten.

Vi tilbyder at sende din vin som det passer dig:

Hjem til din fordør (2-5 dage)

Til din arbejdsplads (2-5 dage)

Til en pakkeshop nær dig (2-5 dage)

Hvis du bor indenfor Burd's leveringsområde, sender vi også med dem, så du kan få leveret om aftenen, når du er hjemme. Hvis du bor på Sjælland allerede samme aften ved bestilling inden frokost.

Fra samme vingård...