Ny
Previous
Next

Badenhorst Kalmoesfontein White Blend

Små portioner af udvalgte druer fra vinmarker på vores gård, Kalmoesfontein, og det omkringliggende Paardeberg. Druerne kommer fra gamle vinstokke. De køles ned om natten og næste morgen presses de sammen i hele klaser. Saften hældes på gamle fade for gæring og modning. En lille procentdel af druerne høstes lidt tidligere for at bevare syrlighed.

Der bruges kun store foudres. Efter 10 måneder overføres vinene og blandes i en betontank med al deres usvovlede bundfald og får lov til at hvile i 6-8 måneder, før aftapning.

Blendingen varierer lidt hvert år på grund af forskelle i årgange. Aromaerne er meget komplekse og udvikler sig betydeligt i glasset. Parfume, krydderier, te, stenfrugter og citrusblomster er nogle af de noter, der kan registreres. I munden resulterer tekstur, modenhed og blide tanniner i en vin med utrolig længde og en kompleks smagsprofil. Vinen har også vidunderligt frugtvolumen præget af stenfrugter og mineraltoner.

Pris

269,00 kr.

Antal

Årgang
0/5

Se hvad andre kunder også har købt...

Årgang 2021
Drue 23% Grenache Blanc, 22% Chenin Blanc, 14% Roussanne, 10% Viognier, 8% Colombar, 5% Clairette Blanche, 5% Palomino, 5% Muscat Blanc, 4% Semillon og 4% Verdelho.
Region Swartland
Land Sydafrika
Vintype Hvidvin
Volume 750 ml
Mindste køb 1
Anmeldelser (0)

Hvis du køber for kr. 495 eller derover betaler vi fragten.

Vi tilbyder at sende din vin som det passer dig:

Hjem til din fordør (2-5 dage)

Til din arbejdsplads (2-5 dage)

Til en pakkeshop nær dig (2-5 dage)

Hvis du bor indenfor Burd's leveringsområde, sender vi også med dem, så du kan få leveret om aftenen, når du er hjemme. Hvis du bor på Sjælland allerede samme aften ved bestilling inden frokost.

Fra samme vingård...